Здравейте всички!
Баща ми днес взел, че купил един такъв ендуро "дзвер" 

http://www.batescycle.com/img/bikes/80kl250a.jpg
(само че на татко има и седалка и заден калник )
  )
четиритактов е, не знам дали се вижда добре на снимката ...
Взел го за 600 лв, като моторетката е в горе-долу прилично състояние (като се има предвид, че е производство 1981 година ). Каза, че пали много лесно (още с първото ритане), върви, даже не пушела много (т.е. не гори много масло явно) и т.н., обаче нещо откъм двигателя тракало или виело (или клапани, или колянов вал, или верига, пък може и още нещо
  ). Каза, че пали много лесно (още с първото ритане), върви, даже не пушела много (т.е. не гори много масло явно) и т.н., обаче нещо откъм двигателя тракало или виело (или клапани, или колянов вал, или верига, пък може и още нещо   ). Ще го води на "доктор" тия дни заради шума, че да не се счупи нещо.
  ). Ще го води на "доктор" тия дни заради шума, че да не се счупи нещо.
Мотора не е нищо особено (той и без това все стари "караджейки" купува ), но за ходене за гъби става.
  ), но за ходене за гъби става.
Каза, че много лесно тръгвал на баир, с мъничко газ, на първа и потегля без проблем. Имал даже и сносна возия. Имал също хубав фар и мигачи (не каза дали светят обаче)
  (не каза дали светят обаче)
Взел го и с още един двигател за части, но някои неща от него липсвали.
Та да попитам някой да знае къде мога да намеря някаква документация за него (основно за ремонт) - търсих, но нищо не успях да намеря, освен тук-там някоя снимчица.
Също така ако някой има резервни части за този модел? Още не се знае какво ще му трябва, затова не уточнявам какви резервни части.
Най-добре ако някой има цял двигател направо 

Абе въобще, ако някой има нещо за него, да свирка, и ако е евтинко, да купувам на килограм направо 

А някой да е карал някога такъв? Да каже мнения и впечатления. Не че е толкова важно, но все пак.
На баща ми не му трябва бърз мотор, по-скоро му трябва по-тромав и да гори малко, да ходи по горите с него. А тоя отговаря горе-долу на изискванията
Засега не мога да дам по-подробна информация, защото не съм го виждал мотора. Аз съм в Стара Загора, баща ми си е в Априлци. Към края на септември евентуално ако си ходя, ще го тествам
Благодаря предварително на всички отзовали се!
					Баща ми днес взел, че купил един такъв ендуро "дзвер"

http://www.batescycle.com/img/bikes/80kl250a.jpg
(само че на татко има и седалка и заден калник
 )
  )четиритактов е, не знам дали се вижда добре на снимката ...
Взел го за 600 лв, като моторетката е в горе-долу прилично състояние (като се има предвид, че е производство 1981 година
 ). Каза, че пали много лесно (още с първото ритане), върви, даже не пушела много (т.е. не гори много масло явно) и т.н., обаче нещо откъм двигателя тракало или виело (или клапани, или колянов вал, или верига, пък може и още нещо
  ). Каза, че пали много лесно (още с първото ритане), върви, даже не пушела много (т.е. не гори много масло явно) и т.н., обаче нещо откъм двигателя тракало или виело (или клапани, или колянов вал, или верига, пък може и още нещо   ). Ще го води на "доктор" тия дни заради шума, че да не се счупи нещо.
  ). Ще го води на "доктор" тия дни заради шума, че да не се счупи нещо.Мотора не е нищо особено (той и без това все стари "караджейки" купува
 ), но за ходене за гъби става.
  ), но за ходене за гъби става.Каза, че много лесно тръгвал на баир, с мъничко газ, на първа и потегля без проблем. Имал даже и сносна возия. Имал също хубав фар и мигачи
 (не каза дали светят обаче)
  (не каза дали светят обаче)Взел го и с още един двигател за части, но някои неща от него липсвали.
Та да попитам някой да знае къде мога да намеря някаква документация за него (основно за ремонт) - търсих, но нищо не успях да намеря, освен тук-там някоя снимчица.
Също така ако някой има резервни части за този модел? Още не се знае какво ще му трябва, затова не уточнявам какви резервни части.
Най-добре ако някой има цял двигател направо

Абе въобще, ако някой има нещо за него, да свирка, и ако е евтинко, да купувам на килограм направо

А някой да е карал някога такъв? Да каже мнения и впечатления. Не че е толкова важно, но все пак.
На баща ми не му трябва бърз мотор, по-скоро му трябва по-тромав и да гори малко, да ходи по горите с него. А тоя отговаря горе-долу на изискванията

Засега не мога да дам по-подробна информация, защото не съм го виждал мотора. Аз съм в Стара Загора, баща ми си е в Априлци. Към края на септември евентуално ако си ходя, ще го тествам

Благодаря предварително на всички отзовали се!

) ?
  ) ? 

Коментар