Здравейте! Това е първият ми пост в този форум и за съжаление е свързан с проблем. Точно преди една година си купих Aprilia Pegaso 650 от 1997г., който ми е и първия собствен мотор. Много съм доволен от машината, миналото лято обикалях доста, но този сезон започна с проблем:
Като извадя мотора от гаража и го запаля - няма грешка!. Обаче като покарам половин час на фар и го загася... като пробвам да го запаля след една минута, няма никой - изобщо не върти - и следва палене с бутане. В такъв момент премерих акумулатора - беше паднал под 12 волта. А акумулатора е чисто нов - като стана тази работа, веднага си помислих че е от него и си купих нов... но не би.
И този номер не го прави винаги, а веднъж на 10 - 15 пъти. Карах го на хора, които по принцип разбират доста от мотори - викат "Всичко му е ОК на мотора". И като е при тях - наистина е - зарежда си акумулатора... но мен ме оставя на пътя.
Не знам къде е проблема по веригата...
Някой имал ли е подобен проблем и има ли идея къде е корена на злото?
Като извадя мотора от гаража и го запаля - няма грешка!. Обаче като покарам половин час на фар и го загася... като пробвам да го запаля след една минута, няма никой - изобщо не върти - и следва палене с бутане. В такъв момент премерих акумулатора - беше паднал под 12 волта. А акумулатора е чисто нов - като стана тази работа, веднага си помислих че е от него и си купих нов... но не би.
И този номер не го прави винаги, а веднъж на 10 - 15 пъти. Карах го на хора, които по принцип разбират доста от мотори - викат "Всичко му е ОК на мотора". И като е при тях - наистина е - зарежда си акумулатора... но мен ме оставя на пътя.
Не знам къде е проблема по веригата...
Някой имал ли е подобен проблем и има ли идея къде е корена на злото?
потърси из форума бях му пуснал номера, че сега немога да го открия ..Иначе сервизчето му се намира като минеш 7,8,,9 блок на студенски град по Бистришко шосе нагоре към околовръстното от ляво преди бетоновия възел
Коментар