Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Счупен картер CRF 450 2002г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Счупен картер CRF 450 2002г.

Първоначално публикуван от AZ Unlimited Преглед на мнение
    Цената на нов е около 400 евро, може да се достави за около 600 лв. Лява или дясна страна, разликата в цената е минимална. Лявата и дясната страна 2х600 лв минус малко надолу.
    Колега виждам,че си търговси партньор но това не е най доброто предложение след умуване на часта и грешка от моя страна в началото на темата точната цена на детайла с доставката до България е 449лв което е различно от 600!
    Може би е добре подобни предлужения да ги превиш на л.с. за да не се създава конкурентна среда във форума по темите.
    Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
    Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Първоначално публикуван от evgeniml Преглед на мнение
      Колега виждам,че си търговси партньор но това не е най доброто предложение след умуване на часта и грешка от моя страна в началото на темата точната цена на детайла с доставката до България е 449лв което е различно от 600!
      Може би е добре подобни предлужения да ги превиш на л.с. за да не се създава конкурентна среда във форума по темите.
      Някъде да видяхте да съм написал, че това е най-добрата цена?
      Това е нашата цена.
      А пък към Вас колега въобще нито съм се обръщал нито съм оспорвал цената.
      За по-добра яснота - посочих официална цена в Европа - около 400 евро, точната е малко отгоре, според различните места.
      Официалната цена в Америка е 377.85 долара.
      А пък за 449 лв, който го достави все си мисля, че трябва да извади някой лев от джоба си.
      Любопитен съм донякъде какъв е начина да се поръча и достави на 449 лв. Ако го видя, може и да се окаже, че греша.
      А за ТП, понякога, да не кажа доста често също карам мотори. Търговията си е отделно нещо.

Коментар

Първоначално публикуван от AZ Unlimited Преглед на мнение
        Някъде да видяхте да съм написал, че това е най-добрата цена?
        Това е нашата цена.
        А пък към Вас колега въобще нито съм се обръщал нито съм оспорвал цената.
        За по-добра яснота - посочих официална цена в Европа - около 400 евро, точната е малко отгоре, според различните места.
        Официалната цена в Америка е 377.85 долара.
        А пък за 449 лв, който го достави все си мисля, че трябва да извади някой лев от джоба си.
        Любопитен съм донякъде какъв е начина да се поръча и достави на 449 лв. Ако го видя, може и да се окаже, че греша.
        А за ТП, понякога, да не кажа доста често също карам мотори. Търговията си е отделно нещо.
        Проверена е цената и при курс на долара 1.54 това е цената но не и за индивидуална поръчка в този случай само доставката е 60-80 долара но ние поръчваме поне един път седмично и картера групиран с още нещо ще се върже на тия пари в Европа не съм го проверявал.Има някой неща които при този висок курс е по добре да си ги поръчаш от Европа спестява се много мита и такси за доставки но това явно не е от тях.Поздрави нищо лично само с дискусия в тази криза можем да разберем каде е изгодно да се купува в момента.
        Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
        Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Решението до което стигнахме е смяна на целия двигател. Сега сме в очакване на доставка от Англия. Стария двигател ще разпродадем на части.

Коментар

Най добре с друг двигател 2-ра ръка.Някъде в дебелите книги съм чел че не е много уместно да се сменя само единият картер защото се губи съосието
            Който не кара той не пада :mrgreen:
            http://vbox7.com/play:84a1f27e

Коментар

Първоначално публикуван от tonyskn Преглед на мнение
              Решението до което стигнахме е смяна на целия двигател. Сега сме в очакване на доставка от Англия. Стария двигател ще разпродадем на части.
              А на какви пари ще ви стъпи цял двигател?Ако не е тайна разбирасе.
              [IMG]http://store.picbg.net/pubpic/B2/4C/dd3f0e843d6fb24c.gif[/IMG]

Коментар

Приказката е: рециклиран за 700 паунда, пък какво животно ще дойде ...... и в каква степен е рециклиран не зная.

Коментар

Интересувамсе от касетата капака на съеденителя ако ги продаваш?

Коментар

Първоначално публикуван от tonyskn Преглед на мнение
                    Дайте ми да купя коляновия вал.
                    Последно редактирано от Chinela; 20-05-09, 07:15.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X