Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Счупен картер CRF 450 2002г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Счупен картер CRF 450 2002г.

Първоначално публикуван от evgeniml Преглед на мнение
    Гледам го по разни сайтове,че е малко над 100 долара се за 300лв ще се домъкне до България само капака гол и вече колегата да казва какво няма да свалят здраво от тяхния
    Сигурно бъркаш картера с капака, има разлика м/у двете в цената...

Коментар

Да, аз говоря за картера. Пари си е.
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Много е съмнително картера да е около 100 долара просто няма начин,капака може ама картера.... Колега търси нов или 2-ра ръка Успех в търсенето и Поздрави .

Коментар

Първоначално публикуван от BukToP Преглед на мнение
          Сигурно бъркаш картера с капака, има разлика м/у двете в цената...
          И не само в цената има разлика а и в двете като цяло! Грешката е моя наистина не го доугледах и не видях че е картера а ми се видя в бързината че е капака. Е и на колегата щеше да му е по-добре да е капака но за съжаление не е.
          Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
          Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Ми 700лв, к'во да правиш, та няма да хвърлиш мотора за един картер, лош късмет да му се невиди... Това дупката за оста на зъбчатката ли е? Веригата ли го направи това?

Коментар

Лагера под зъбчатката е бил повреден и блокира в движение. За радост скоростите оцеляха, само картера се пръсна.Благодаря за съветите! Продължавам търсенето.

Коментар

Колега , като гледам картера лошо ми става.Ако твоя приятел мисли да даде 700лв за картер по-добре проучете варианта за цял двигател(втора ръка естествено)-обикновено вървят лев/куб т.е. някъде около 450лв. Не знам дали точно за ЦРФ-а ще е 450лв.(може и да е малко по-скъп защото е нов мотора) , но си заслужава да опитате.Така ще ти останат още една камара полезни части.
                Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
                Джон Кенеди

Коментар

Първоначално публикуван от ЕМО Преглед на мнение
                  Колега , като гледам картера лошо ми става.Ако твоя приятел мисли да даде 700лв за картер по-добре проучете варианта за цял двигател(втора ръка естествено)-обикновено вървят лев/куб т.е. някъде около 450лв. Не знам дали точно за ЦРФ-а ще е 450лв.(може и да е малко по-скъп защото е нов мотора) , но си заслужава да опитате.Така ще ти останат още една камара полезни части.
                  Надали по-малко от 1400-1800лв. ще даде някой двигател..... Нека Гоблин да каже коко е нов...

Коментар

Малко съмнително ми се виждат такива цени за кросов двигател...
                    За пистарка да. И то не на няколко години. На тия цени ако бяха - можем да ги изнасяме обратно в Щатите

Коментар

Не,не! Не говорим за нов! Нов ще е безумна цена. Става дума за втора ръка.
                      Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

Джон Кенеди

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                        Малко съмнително ми се виждат такива цени за кросов двигател...
                        За пистарка да. И то не на няколко години. На тия цени ако бяха - можем да ги изнасяме обратно в Щатите
                        Когато Тануцо беше сипал нафта в ХР-а се обаждах на Сашо Ломски и цената за цял ДВГ беше точно такава(тогава се чудех дали да не предложа на Тануцо сделка и си правех сметка колко ще излезе най-лошия вариант-цял двигател).Пак казвам ЦРФ-а е нова машина и сигурно ще е по-скъп,но после от този двигател може да се ползват/продадат много части-глава,клапани,магнезиеви капаци,съединител-в един момент може да се получи така че картерите да излязат доста по-ефтино от 700лв да не кажа почти без пари.

Джон Кенеди

Коментар

Разликата между това да счупиш XR и CRF е като между това да счупиш лада и лексус. Поне що се отнася до цените. В ибей ползван двигател за crf 450 под 1100$ няма, и това са цените в Щатите. Транспорт мита и ддс-та отделно. Да не говорим че няма гаранция че ще е читав, седем годишен двигател.

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                            В ибей ползван двигател за crf 450 под 1100$ няма, и това са цените в Щатите.
                            Добре , че не се вързах на тая мода и си купих ХР! Леле това са към 1500лв.Тия нямат сърце...
                            Съжалявам за спам-а , ама не можах да се сдържа.

Джон Кенеди

Коментар

Колега, свържи се с mishelmoto.
                              Той мина по този път само преди два три месеца със абсолютно същият проблем.
                              Може да сподели откъде и за колко е купил частите...
                              Успех и скорошно решаване на проблема.

П.П. За части втора употреба за ЦРФ...забрави щатите....Англия е по-близо и по-евтино..
                              Последно редактирано от Chinela; 05-02-09, 09:48.

Коментар

Цената на нов е около 400 евро, може да се достави за около 600 лв. Лява или дясна страна, разликата в цената е минимална. Лявата и дясната страна 2х600 лв минус малко надолу.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X