Обява

Свий
Няма добавени обяви.

какво ще кажете за малко тунинг на хт 600

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: какво ще кажете за малко тунинг на хт 600

Първоначално публикуван от Sa6o Dakara Преглед на мнение
    До Георги Нешев колега дай си GSM-а искам да те питам нещо във връзка с темата
    0888932647

Чудя се за какво ли служи онова удебеление на коляновия което се намира срещу чопа? Дали не е за баласт.....? или просто не им се е доизрязвала отливката от мързел.

ДВГ е механизъм усъвършенствуван около 100 години от способни инженери по света преди да попадне в нашите всеможещи ръце.

Първоначално публикуван от raico Преглед на мнение
    Здравейе и от мен! Искам да попитам като се сменява нормално бутало с олекотено не се ли нарушава баланса?

Направих си труда да пиша за да предпазя незнаещите от възможни грешки /олекотяване на фабрични бутала чрез рязане на полите, и пр./ като предупредя за известните ми възможни последствия. Не мога и не желая да преча на мераците на хората да преоткриват топлата вода. Напомням ,темата е Ямаха хт600 не ИЖ.

Първоначално публикуван от asen_dp Преглед на мнение
    Колега,не му пълнете главата с глупости.Няма такова нещо.Вибраций си има всеки 1-цилиндров двигател,но не е страшно.Какво има общо с вибрацийте буталото?Аз съм карал с такова бутало и няма никакви проблеми.На кросовете,като се слага допълнителна тежест на маховика да не би да има повече вибрации,или им слагат и по тежко бутало?Не говорете глупости.Това не е Хускварна,тук за тази цел има балансиращ вал.Повече няма да пиша,а колегата да слага буталото.Ако му скъса рамата,или пръсне двигатела,АЗ ЩЕ МУ ПОДАРЯ ПОВРЕДЕНИТЕ ЧАСТИ.

Също така нямам никакво желание да се конфронтирам с когото и да било тук. Достатъчни са ми ядовете в реалния живот.

А колегата да слага каквото ще бутало и ще му гледаме сеира.
    Последно редактирано от Жоро Нешев; 17-01-09, 14:29.
    0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
    X