До: какво ще кажете за малко тунинг на хт 600
0888932647
Чудя се за какво ли служи онова удебеление на коляновия което се намира срещу чопа? Дали не е за баласт.....?
или просто не им се е доизрязвала отливката от мързел.
ДВГ е механизъм усъвършенствуван около 100 години от способни инженери по света преди да попадне в нашите всеможещи ръце.
Направих си труда да пиша за да предпазя незнаещите от възможни грешки /олекотяване на фабрични бутала чрез рязане на полите, и пр./ като предупредя за известните ми възможни последствия. Не мога и не желая да преча на мераците на хората да преоткриват топлата вода. Напомням ,темата е Ямаха хт600 не ИЖ.
Също така нямам никакво желание да се конфронтирам с когото и да било тук. Достатъчни са ми ядовете в реалния живот.
А колегата да слага каквото ще бутало и ще му гледаме сеира.
Първоначално публикуван от Sa6o Dakara
Преглед на мнение
Чудя се за какво ли служи онова удебеление на коляновия което се намира срещу чопа? Дали не е за баласт.....?
или просто не им се е доизрязвала отливката от мързел.ДВГ е механизъм усъвършенствуван около 100 години от способни инженери по света преди да попадне в нашите всеможещи ръце.
Първоначално публикуван от raico
Преглед на мнение
Направих си труда да пиша за да предпазя незнаещите от възможни грешки /олекотяване на фабрични бутала чрез рязане на полите, и пр./ като предупредя за известните ми възможни последствия. Не мога и не желая да преча на мераците на хората да преоткриват топлата вода. Напомням ,темата е Ямаха хт600 не ИЖ.
Първоначално публикуван от asen_dp
Преглед на мнение
Също така нямам никакво желание да се конфронтирам с когото и да било тук. Достатъчни са ми ядовете в реалния живот.
А колегата да слага каквото ще бутало и ще му гледаме сеира.

Коментар