здравеите бих искал някои ако може да ми помогне да реша този проблем,не бях палил мотора ми (хонда црф450р) от един месец и като го запалих прокапа антифриз от една малкоа дупка на водната помпа .според мене тази дупчица е фабрична. нормално ли е това и защо става???????????
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Прокапа ми водната помпа на CRF-а!
Свий
X
-
До: прокама ми водната помпа на црфа!!!!!ПОМАГАЙТЕ
Тази дупчица е като протекат семеринките на помпата да тече от там !!! ТРябва да са две на брои !!има комплетки за ремонт на водната помпа или као искаш вземаш размера има и си купуваш от някои магазин за коли и тн !!
Опел Корса В 1,4 82 коня
Пасат 1,9 ТДИ 90-ка
Ямаха ХТ 600Е
Симсон SR 49 1959 г. :D
0898234666:D
-
Направено е да тече от там за да не вкара антифриз във маслото.Семерингите и аз мисля че са две но е добре да се види и оста да не е наранена.Ако е наранена няма да изкарат много и новите.[IMG]http://store.picbg.net/pubpic/B2/4C/dd3f0e843d6fb24c.gif[/IMG]
Коментар
-
Заминал е само единият семеринг а не и двата иначе щеше да вкара антифриз в маслото.Първоначално публикуван от nikisanderman Преглед на мнениездравеите бих искал някои ако може да ми помогне да реша този проблем,не бях палил мотора ми (хонда црф450р) от един месец и като го запалих прокапа антифриз от една малкоа дупка на водната помпа .според мене тази дупчица е фабрична. нормално ли е това и защо става???????????
Аз съм страдал от тази болест на ЦРФ450Р-2003 и лечението е само едно.
Поръчваш от Бултрако нова ос и двата семеринга не са скъпи има няма около 50-60лв беше всичко.
Във вторник мога да ти пусна и страницата от мануала с водната помпа да видиш.
Най-важното е да намажеш семерингите с грес преди да ги монтираш.

П.П. Ако нещо не ти е ясно питай.Последно редактирано от Chinela; 15-12-08, 09:04.
Коментар
-
и аз да се включа скоро сменявахме на црф части по водната помпа и сменихме оста двата семеринга и лагерчето като ще обърна внимание че проблема беше не толкова в семерингите а оста беше хлабава в лагерчето така че моя съвет е да си поръчаш и лагерчето и не се лъжи че ще го намериш в магазин за лагери!!!Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited
Sofrace Offroad Team
Коментар
-
И аз го правих това вече. Същият пробелем, същия мотор. Комплект от Бултрако към 70 лв и 10 дни доставка- ос , семеринги и някакви втулки май имаше. В оста беше издълбан канал от амортизация. Смених си го сам лесно с помощта на упътването.
Коментар
-
До: прокама ми водната помпа на црф-а!
И аз на скоро имах този проблем,първо капеше но после протече. При мене беше само едната ,затова си купих обикновенна семеринга,сложих я временно докато ми докарат оригинална тъй като оригиналната е с посока.Така че само временно за около месец можеш да решиш проблема с обикновенна семеринга.
Коментар
-
От: прокама ми водната помпа на црф-а!
Да, оста, двете уплътнения и лагерчето, нови...
Освен това проверете дренажния отвор. Може някой да го е запушил за да прикрие проблем с едно от двете уплътнения.
ПП Другия вариант е: пробив между охладителната и мазителната система. Гарнитура на глава или нещо таквоз. Ако дренажния отвор на помпата е проходим но не тече от него, проблема не е в помпата.A Lone Rider
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар