Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бутало за Yamaha TTR 250 RAID и други проблеми

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Бутало за Yamaha TTR 250 RAID

Значи ,че задължително трябва шлайф,аз ти препоръчвам фирма ''Автошлайф" в Стара Загора обади се на 0888643499 не е много далеч от Хасково. Аз им ползувам услугите редовно въпреки,че в Казанлък има на две места където хонинговат,тези в Стара Загора са много на "ти" с нещата. Намира се,като влизаш от посока Хасково две прасечки преди надлеза в ляво.Там по улицата ще питаш всички ги знаят.
    Стефан Дянков

Коментар

Благодаря на всички за помоща!

Коментар

Не знам до къде си стигнал с ремонта ,но аз имам същия мотор и имах същия проблем. моя съвет е вземи си бутало 1 ви ремонт ,цилиндара не е никасил и се шлайфа спокойно аз поне така направих и стана ок.
        ето ти партидния номер на буталото 4GY-11636-00 намери някой да ти го поръча със сегменти и бутален болт , слагаш и само газ

Коментар

Има малък проблем немога да намеря такова бутало.И в Америка търсех,но без резултат.Майстора при който е мотора ми предлага бутало за 400 лева..за мен това е направо неприемливо..
          ДОБРИНЕ как мога да се свържа с теб за да се разберем за буталото?

Коментар

обади ми се понеделник 0899912200 Ники ще проверя колко ще ти излезе бутало от при нас в Ямаха не вярвам да е повече от 200-230лв комплект с сегменти и болт, нали това е тт-то което е с дигиталният километраж но с по големият резервоар?
            Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Ами незнам не съм много запознат.Знам само,че се води Yamaha TTR 250cc RAID.Има TTR и TTR-RAID има разлика.От 97година е.Знам също,че е с по-голям резервоар от ТТR,RAID-а е с по голям и за разлика от TTR-а не е PVC.

Коментар

RIDE модела на ТТR е Баха версията на тоя мотор

Коментар

До къде стигна с ремонта. Намери ли бутало?
                  [SIZE=5][FONT=Garamond][B][COLOR=red][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]

Коментар

Да, моторчето вече е в движение. Малко преди да попадна на твоите (Добрин) координати, човека за когото беше буталото си го е поръчал от Гърция само, че на доста по-висока цена. Понатоварили са го но какво да се прави
                    Силата е нищо без контрол.

Коментар

Искам да благодаря на колегата АНТИМ за изключително добрата работа която свърши.Поръча ми бутало в комплект със сегменти и бутален болт.
                      Пристигна доста бързо и на далеч по ниска цена.
                      Благодаря ти отново колега!!!

Моторчето вече е в движение.В понеделник ще му сменям жилото на съединителя,маслото и масления филтър.Днес му смазах веригата и сега предполагам,че всичко ще е наред.

Коментар

Вал и биела за Yamaha TTR250 RAID

Здравейте колеги.
                        Миналата година си купих мотора от някакъв селянин на тънка цена.. оказа се,че е имало защо да е толкова ефтин.
                        Направих му основен ремонт и му смених гумичките на клапаните,бутало и сегменти.
                        (Ст.Бучаков прави ремонта)

Стана тя белята като наскоро като запалих мотора се чу ужасно тракане..имах чуството,че нещо ще гръмне,включих на скорост и така и стана..
                        Чак капака на двигателя се счупи и хвръкна парче,което е в мен,но това се оправя с една проста и ефтинка заварка.
                        Закарах мотора в Димитровград до Чавдар след оглед,каза,че като е правен ремонта на мотора,не е бил махнат успокоителя на дигателя,а по принцип трябвало да се махат щото правели подобни бели.
                        Днес ходих ,показа ми вала.. изкривен е
                        Каза ,че ще търси,а ако аз намеря нещо да се обаждам.
                        Питах го за прогноза за цената за вала и биелата..
                        Каза,че за биелата около 250 лева а вала около 400-500

Някой може ли да помогне.

П.П.Като се прибирахме с колата и като гледах заснежените патеки,ми се ревеше направо идваше ми да спра и да тръгна из белите черни пътеки където имаше още прясно навалял сняг

Благодаря на всички предварително!

Коментар

До: Бутало за Yamaha TTR 250 RAID и други проблеми

Номер на рамата: 4GY029993

Колега АНТИМ съжалявам,но все още съм младши участник и немога да пиша лични съобщения.Още веднъж Благодаря!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X