Здравеите колеги случаино някои да се е занимавал с KAWASAKI KL250 4T (годината не я знам с точност но е около 80-та година) и знаели някои нещо повече за него без значение какво интересуваме всякаква информация която някои може да предложи 

Знаели някои нещо за KAWASAKI KL250 4t

Знаели някои нещо за KAWASAKI KL250 4t

Върви добре и в ниски обороти, във високи поне нашия не толкова добре - вдига до определени обороти, и после все едно има прекъсвач
 Върви добре и в ниски обороти, във високи поне нашия не толкова добре - вдига до определени обороти, и после все едно има прекъсвач  , все едно нещо го "спъва" ... Преди, когато километража работеше съм вдигал май най-много към 70-ина км/час
, все едно нещо го "спъва" ... Преди, когато километража работеше съм вдигал май най-много към 70-ина км/час 
 ) - като загрее доста мотора не ще и не ще да върви - даже големия майтап, има там един малчуган, с една китайска кросова моторетка 4 такта, 125 кубика (с онея мънинките гуми), та туй лапе минава баща ми по всякакви параграфи бе
) - като загрее доста мотора не ще и не ще да върви - даже големия майтап, има там един малчуган, с една китайска кросова моторетка 4 такта, 125 кубика (с онея мънинките гуми), та туй лапе минава баща ми по всякакви параграфи бе 
 )
) Спирачките са добре, стига да не е износено феродото и да са правилно регулирани. Отзад нашия поне е със 17" капла, което също е в минус май, но все пак гуми се намират.
 Спирачките са добре, стига да не е износено феродото и да са правилно регулирани. Отзад нашия поне е със 17" капла, което също е в минус май, но все пак гуми се намират. Пък и е въздухарка, и ако го караш яко по големи баири ще имаш проблеми със загряването
 Пък и е въздухарка, и ако го караш яко по големи баири ще имаш проблеми със загряването  Ако пушиш няма проблем, той докато изстине, тъкмо един фас (пък може и два) време
 Ако пушиш няма проблем, той докато изстине, тъкмо един фас (пък може и два) време 

Пък и за тея пари какъв друг ендуро мотор ще си купиш, дори и 125 2 тактов не може да си купиш май май
 Пък и за тея пари какъв друг ендуро мотор ще си купиш, дори и 125 2 тактов не може да си купиш май май 
 , май се е развил ли, счупил ли фланеца нещо).
, май се е развил ли, счупил ли фланеца нещо). 

Иначе тоя мотор от обявата не изглежда много зле ...., но не знам двигателя как е
 Иначе тоя мотор от обявата не изглежда много зле ...., но не знам двигателя как е  Пък ако можеш да откопчиш малко и от цената си 6
 Пък ако можеш да откопчиш малко и от цената си 6  

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар