Обява

Свий
Няма добавени обяви.

добър жичкаджия???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: добър жичкаджия???

Първоначално публикуван от iskrenhristov Преглед на мнение
    ходих при двама-трима
    Ами май ще трябва да ми се дотъркаляш в Костинброд ама е добре преди това да му хвърля едно око за да няма празни курсове в този студ
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
      Ами май ще трябва да ми се дотъркаляш в Костинброд ама е добре преди това да му хвърля едно око за да няма празни курсове в този студ
      Ти,хубаво ще му хвърлиш едно око ,но да ти го докарам по-близо , че иначе няма да можеш да го пратиш чак до лозенец:това в кръга на шегата:сега както кажеш така , да ти докарам мотора или да снимам нещо както кажеш,и когато кажеш.
      Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.

Коментар

Съседи са ми, 2 момчета, механик и електо техник, правят от нищо нещо. Смятам че ще останеш доволен. Ако решиш обади се на мене 0887101334 аз ще ги питам. Намират се тук:
        http://bgmaps.com/map.asp?sid=f37048...&Map26_22.y=81

Коментар

някой може ли да ми каже някъде по софия добър жичкаджия. наЕХС 400 конзолата с километража и другите неща е свалена , а кабелите са изрязани душмански , така е дошъл мотора , а аз искам да го възтановя . Мотора е 2003г. ако има значение.
          утре ще говоря с моя майстор(луд на тема жици), ако си навит, ще го взема и ще се разберем да се видим където ти е удобно(т.е. където е мотора ) и май ще решим проблема. Тъкмо и да се видим.
          Per aspera ad astra.

Коментар

Първоначално публикуван от Tanuco Преглед на мнение
            утре ще говоря с моя майстор(луд на тема жици), ако си навит, ще го взема и ще се разберем да се видим където ти е удобно(т.е. където е мотора ) и май ще решим проблема. Тъкмо и да се видим.
            Ако това стане ще е супер , мотора е в топъл гараж, широк ,осветен,абе всичко си има той само да каже от къде и кога му е удобно да го (ВИ) взема.Само уредите, да си вземе разбира се.

Коментар

Първоначално публикуван от Jam Преглед на мнение
              Съседи са ми, 2 момчета, механик и електо техник, правят от нищо нещо. Смятам че ще останеш доволен. Ако решиш обади се на мене 0887101334 аз ще ги питам. Намират се тук:
              http://bgmaps.com/map.asp?sid=f37048...&Map26_22.y=81
              Колега , хихяди благодарности , ако с Таnuco не свършиме работа ще ти звънна непременно.

Коментар

Ти,хубаво ще му хвърлиш едно око
                Ставаше дума аз да дойда до тебе и без това си въртя по София 100км на ден. Ако другите колеги не помогнат, щом имаш гараж звънкаш и ти се дотъркалвам няма да си хвърлям очите че ми трябват
                0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

[quote=дядо владо;527607]Ставаше дума аз да дойда до тебе и без това си въртя по София 100км на ден. Ако другите колеги не помогнат, щом имаш гараж звънкаш и ти се дотъркалвам няма да си хвърлям очите че ми трябват Мерси много , утре един приател ми обеща да свършиме работа ако ли не ще ти звънна непременно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X