някой може ли да ми каже някъде по софия добър жичкаджия. наЕХС 400 конзолата с километража и другите неща е свалена , а кабелите са изрязани душмански , така е дошъл мотора , а аз искам да го възтановя . Мотора е 2003г. ако има значение.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
добър жичкаджия???
Свий
X
-
До: добър жичкаджия???
Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнениеИзтегли си мануала, на него има схемата, тогава и най обикновения ел-техник ще ти доизгради схемата.Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.
Коментар
-
На сайта на КТМ има мануал но за 2006-та
незнам дали инсталациата е същата както твоята ама все пак пробвай. Ако не е същата тогава търси нещо из нета.
http://ktm.com/400-EXC.73.0.html?&de...ash=dcbf8829e1Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
-
Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнениеНа сайта на КТМ има мануал но за 2006-та
незнам дали инсталациата е същата както твоята ама все пак пробвай. Ако не е същата тогава търси нещо из нета.
http://ktm.com/400-EXC.73.0.html?&de...ash=dcbf8829e1Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.
Коментар
-
0888407143 Боби Жицата. Живее в Младост(почти до Деница, а последното място където работеше е един сервиз на моя път(Бистришко шосе, аз нали отбивам на площада в дясно, а вие продължавате надолу и малко преди да стигнете отбивката за младост(демек до Дървеница) има на един десен завой бетоноцентър, веднага след него има пряка, завиваш надясно по нея и накрая в ляво има един сервиз(Илийката). Е там работеше до скоро Боби....(демек не знам дали още е там, но би трябвало....)09 YZ290F Athena BB
Коментар
-
колега има жичкаджия в дървеница при стария бетонов възел това се намира като тръгнеш от разклона за младост и симеоново.http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=a1...00&ix=55&iy=22[B][COLOR=Red]
SUZUKI DR 650 RS
[/COLOR][COLOR=Red]
[/COLOR][/B]
Коментар
-
Първоначално публикуван от nk_dimitrov Преглед на мнение0888407143 Боби Жицата. Живее в Младост(почти до Деница, а последното място където работеше е един сервиз на моя път(Бистришко шосе, аз нали отбивам на площада в дясно, а вие продължавате надолу и малко преди да стигнете отбивката за младост(демек до Дървеница) има на един десен завой бетоноцентър, веднага след него има пряка, завиваш надясно по нея и накрая в ляво има един сервиз(Илийката). Е там работеше до скоро Боби....(демек не знам дали още е там, но би трябвало....)Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.
Коментар
-
Първоначално публикуван от iskrenhristov Преглед на мнениетака че ще пробвам там където е писал колегата,за което му благодаря и на него.
Само дето колегата от втория пост се е пообъркал с това Симеоново, щото това(Кл.Охридски) е пътя за Бистрица.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнениеИскрене, те говорят за един и същ сервиз, т.е. за Боби...
Само дето колегата от втория пост се е пообъркал с това Симеоново, щото това(Кл.Охридски) е пътя за Бистрица.Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.
Коментар
-
Искрене намери човек който прави ремонт на електроники.
Нещо като старите видия, касетофони и др.
По схемата ще ти свърже и запои всичко едно към едно.
П.П. Сега се сетих и там където слагат аларми на колите също могат, само да се навият.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнениеИскрене намери човек който прави ремонт на електроники.
Нещо като старите видия, касетофони и др.
По схемата ще ти свърже и запои всичко едно към едно.
П.П. Сега се сетих и там където слагат аларми на колите също могат, само да се навият.Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.
Коментар
-
Първоначално публикуван от climbing Преглед на мнениемного извиняваи,но сутринта го писах и съм се объркалМожеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар