Обява

Свий
Няма добавени обяви.

добър жичкаджия???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• добър жичкаджия???

някой може ли да ми каже някъде по софия добър жичкаджия. наЕХС 400 конзолата с километража и другите неща е свалена , а кабелите са изрязани душмански , така е дошъл мотора , а аз искам да го възтановя . Мотора е 2003г. ако има значение.
    Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.

До: добър жичкаджия???

Изтегли си мануала, на него има схемата, тогава и най обикновения ел-техник ще ти доизгради схемата.
    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
      Изтегли си мануала, на него има схемата, тогава и най обикновения ел-техник ще ти доизгради схемата.
      МНОГО мерси ама ако обясниш как става точно че не съм много вещ.

Коментар

На сайта на КТМ има мануал но за 2006-та
        незнам дали инсталациата е същата както твоята ама все пак пробвай. Ако не е същата тогава търси нещо из нета.

http://ktm.com/400-EXC.73.0.html?&de...ash=dcbf8829e1
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
          На сайта на КТМ има мануал но за 2006-та
          незнам дали инсталациата е същата както твоята ама все пак пробвай. Ако не е същата тогава търси нещо из нета.

http://ktm.com/400-EXC.73.0.html?&de...ash=dcbf8829e1
          Благодаря колега ,сега остава някой калега от софия да препоръча някой жичкаджия, защото нали знаиш , че повечето се правят на високи топки.

Коментар

0888407143 Боби Жицата. Живее в Младост(почти до Деница, а последното място където работеше е един сервиз на моя път(Бистришко шосе, аз нали отбивам на площада в дясно, а вие продължавате надолу и малко преди да стигнете отбивката за младост(демек до Дървеница) има на един десен завой бетоноцентър, веднага след него има пряка, завиваш надясно по нея и накрая в ляво има един сервиз(Илийката). Е там работеше до скоро Боби....(демек не знам дали още е там, но би трябвало....)
            09 YZ290F Athena BB

Коментар

колега има жичкаджия в дървеница при стария бетонов възел това се намира като тръгнеш от разклона за младост и симеоново.http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=a1...00&ix=55&iy=22
              [B][COLOR=Red]
              SUZUKI DR 650 RS
              [/COLOR][COLOR=Red]
              [/COLOR][/B]

Коментар

Първоначално публикуван от nk_dimitrov Преглед на мнение
                0888407143 Боби Жицата. Живее в Младост(почти до Деница, а последното място където работеше е един сервиз на моя път(Бистришко шосе, аз нали отбивам на площада в дясно, а вие продължавате надолу и малко преди да стигнете отбивката за младост(демек до Дървеница) има на един десен завой бетоноцентър, веднага след него има пряка, завиваш надясно по нея и накрая в ляво има един сервиз(Илийката). Е там работеше до скоро Боби....(демек не знам дали още е там, но би трябвало....)
                НИКИ мерси , говорих с Боби но той ми каза че правел само електронни запалвания на мотори и в случая не може да ми помогне, така че ще пробвам там където е писал колегата,за което му благодаря и на него.

Коментар

Първоначално публикуван от iskrenhristov Преглед на мнение
                  така че ще пробвам там където е писал колегата,за което му благодаря и на него.
                  Искрене, те говорят за един и същ сервиз, т.е. за Боби...
                  Само дето колегата от втория пост се е пообъркал с това Симеоново, щото това(Кл.Охридски) е пътя за Бистрица.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
                    Искрене, те говорят за един и същ сервиз, т.е. за Боби...
                    Само дето колегата от втория пост се е пообъркал с това Симеоново, щото това(Кл.Охридски) е пътя за Бистрица.
                    мерси , представяш ли си отивам , намирам го и тои с право ми казва , абе нали ти казах , че не мога да ти помогна бе ти от дума не разбираш ли.

Коментар

много извиняваи,но сутринта го писах и съм се объркал
                      Последно редактирано от climbing; 18-11-08, 16:24.
                      [B][COLOR=Red]
                      SUZUKI DR 650 RS
                      [/COLOR][COLOR=Red]
                      [/COLOR][/B]

Коментар

Искрене намери човек който прави ремонт на електроники.
                        Нещо като старите видия, касетофони и др.
                        По схемата ще ти свърже и запои всичко едно към едно.

П.П. Сега се сетих и там където слагат аларми на колите също могат, само да се навият.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                          Искрене намери човек който прави ремонт на електроники.
                          Нещо като старите видия, касетофони и др.
                          По схемата ще ти свърже и запои всичко едно към едно.

П.П. Сега се сетих и там където слагат аларми на колите също могат, само да се навият.
                          ходих при двама-трима където правят коли но реагират все едно ги карам да го направят без пари , а даже все едно и им искам пари за да ми направят мотора.

Коментар

Първоначално публикуван от climbing Преглед на мнение
                            много извиняваи,но сутринта го писах и съм се объркал
                            нищо , да не би едно магаре да се казва МАРКО

Коментар

Искрене и аз разпитвам насам натам........ ако открия нашия човек ще ти звънна.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X