някой може ли да ми каже някъде по софия добър жичкаджия. наЕХС 400 конзолата с километража и другите неща е свалена , а кабелите са изрязани душмански , така е дошъл мотора , а аз искам да го възтановя . Мотора е 2003г. ако има значение.

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

добър жичкаджия???

Свий

X
- 

До: добър жичкаджия???

МНОГО мерси ама ако обясниш как става точно че не съм много вещ.Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнениеИзтегли си мануала, на него има схемата, тогава и най обикновения ел-техник ще ти доизгради схемата.Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.
 Коментар
- 

На сайта на КТМ има мануал но за 2006-та
 незнам дали инсталациата е същата както твоята ама все пак пробвай. Ако не е същата тогава търси нещо из нета.

http://ktm.com/400-EXC.73.0.html?&de...ash=dcbf8829e1Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
 Коментар
- 

Благодаря колега ,сега остава някой калега от софия да препоръча някой жичкаджия, защото нали знаиш , че повечето се правят на високи топки.Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнениеНа сайта на КТМ има мануал но за 2006-та
 незнам дали инсталациата е същата както твоята ама все пак пробвай. Ако не е същата тогава търси нещо из нета.

http://ktm.com/400-EXC.73.0.html?&de...ash=dcbf8829e1Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.
 Коментар
- 

0888407143 Боби Жицата. Живее в Младост(почти до Деница, а последното място където работеше е един сервиз на моя път(Бистришко шосе, аз нали отбивам на площада в дясно, а вие продължавате надолу и малко преди да стигнете отбивката за младост(демек до Дървеница) има на един десен завой бетоноцентър, веднага след него има пряка, завиваш надясно по нея и накрая в ляво има един сервиз(Илийката). Е там работеше до скоро Боби....(демек не знам дали още е там, но би трябвало....)09 YZ290F Athena BB
 Коментар
- 

колега има жичкаджия в дървеница при стария бетонов възел това се намира като тръгнеш от разклона за младост и симеоново.http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=a1...00&ix=55&iy=22[B][COLOR=Red]
 SUZUKI DR 650 RS
 [/COLOR][COLOR=Red]
 [/COLOR][/B]
 Коментар
- 

НИКИ мерси , говорих с Боби но той ми каза че правел само електронни запалвания на мотори и в случая не може да ми помогне, така че ще пробвам там където е писал колегата,за което му благодаря и на него.Първоначално публикуван от nk_dimitrov Преглед на мнение0888407143 Боби Жицата. Живее в Младост(почти до Деница, а последното място където работеше е един сервиз на моя път(Бистришко шосе, аз нали отбивам на площада в дясно, а вие продължавате надолу и малко преди да стигнете отбивката за младост(демек до Дървеница) има на един десен завой бетоноцентър, веднага след него има пряка, завиваш надясно по нея и накрая в ляво има един сервиз(Илийката). Е там работеше до скоро Боби....(демек не знам дали още е там, но би трябвало....)Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.
 Коментар
- 

Искрене, те говорят за един и същ сервиз, т.е. за Боби...Първоначално публикуван от iskrenhristov Преглед на мнениетака че ще пробвам там където е писал колегата,за което му благодаря и на него.
 Само дето колегата от втория пост се е пообъркал с това Симеоново, щото това(Кл.Охридски) е пътя за Бистрица.
 Коментар
- 

мерси , представяш ли си отивам , намирам го и тои с право ми казва , абе нали ти казах , че не мога да ти помогна бе ти от дума не разбираш ли.Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнениеИскрене, те говорят за един и същ сервиз, т.е. за Боби...
 Само дето колегата от втория пост се е пообъркал с това Симеоново, щото това(Кл.Охридски) е пътя за Бистрица.Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.
 Коментар
- 

Искрене намери човек който прави ремонт на електроники.
 Нещо като старите видия, касетофони и др.
 По схемата ще ти свърже и запои всичко едно към едно.

П.П. Сега се сетих и там където слагат аларми на колите също могат, само да се навият.  
 Коментар
- 

ходих при двама-трима където правят коли но реагират все едно ги карам да го направят без пари , а даже все едно и им искам пари за да ми направят мотора.Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнениеИскрене намери човек който прави ремонт на електроники.
 Нещо като старите видия, касетофони и др.
 По схемата ще ти свърже и запои всичко едно към едно.

П.П. Сега се сетих и там където слагат аларми на колите също могат, само да се навият. Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш. Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.
 Коментар
- 

нищо , да не би едно магаре да се казва МАРКОПървоначално публикуван от climbing Преглед на мнениемного извиняваи,но сутринта го писах и съм се объркал      Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш. Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар