Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ауспух (инфо)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ауспух (инфо)

Здравей колега.Преди време и аз пробвах да оправя подобен проблем с всякакви метериали.Просто нямах друг вариант.Но не стана.Вибрациите са сериозни.Съветвам те за нова част.Успех от мен.

Коментар

Здравей
      на два пъти се сблъскваме с този проблем ,но на други мотори
      проблема го решихме по следните начини
      на Доминатор (къса се от долу) с парче гума и над него скоби
      на друг мотор( не знам марката дадоха ми само съединението)
      с парче от термо свиваема муфа за телефонен кабел
      слагаш го около съединението(колектора) и нагряваш леко докато стегне
      вътре в муфата си има лепило и проблема се решава
      муфата е предвидена да работи и на налягане и на вибрации

Коментар

С тоя отвор в съединението сместа ти е станала супер бедна - не карай мотора до като не го оправиш.
        Най-добре ново!
        Иначе инженерната мисъл може да измисли десетки варианти вместо новото - едни по-надеждни, други не до там.

Коментар

Първоначално публикуван от Tr1p1o Преглед на мнение
          Значи проблема е на лице : гумената тръба от карба към цилиндура, която би трябвало да е вулканизирана към втулката, която влиза в цилиндъра всъщност не е вулканизирана.
          Предполагам, че с времето се е отлепила и сега ще търся начин да я възтановя.
          Предложете начин , който да опитам. Ще се радвам ако някой го е правил и сподели опита си .
          Буквално като мръдна леко карба мотора гасне. Гълта въздух и смятам, че това може да е причината и да грее.
          Също така ще ми е интересно да знам от къде да потърся въпросната тръба в случай, че не мога да поправя сегашната.

П.С.: Ако съм прецакал темата с безбройните въпроси - моля кажете за да не продължавам.
          Колега,май най-накрая се престраши да го погледнеш този прословут карб! Според мен,най-добрия вариант е да замениш повреденият елемент с нов.След което пак да провериш как работи мотора.
          http://www.stairwaytoglory.com/en/

Коментар

Първоначално публикуван от CECO_KANGOTO Преглед на мнение
            На Сузукито , което продадох на Ради_DR му беше сменен ауспуха с FMF power core 4 и вадеше страхотен звук . На сегашната ми ямаха YZ 400 f е някаква генерация , заедно със заглушител DMC . Вади още по-добър саунд от Сузукито ... Ако може някой да каже нещо повече за тази марка ауспуси , ще съм му благодарен .
            Е не мога да го разбера това със звука и това е! Аз на моя WR450F когато го карам из гората звука ми е най-малкия проблем, а гледам да не се търколя в някоя урва.
            Миналата неделя се катурвах поне 20-тина пъти - да е "жива и здрава" екипировката. Направо ме е яд на моменти че не си купих 250 сс, ама пуста му лакомия и мегаломания . Много лош тоя WR450 бе, никаква грешка не прощава, а и защо ми трябваше да махам ограничителите
            LZ1VYI --- Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.

Коментар

Първоначално публикуван от Валерий Илиев Преглед на мнение
              Е не мога да го разбера това със звука и това е! Аз на моя WR450F когато го карам из гората звука ми е най-малкия проблем, а гледам да не се търколя в някоя урва.
              Миналата неделя се катурвах поне 20-тина пъти - да е "жива и здрава" екипировката. Направо ме е яд на моменти че не си купих 250 сс, ама пуста му лакомия и мегаломания . Много лош тоя WR450 бе, никаква грешка не прощава, а и защо ми трябваше да махам ограничителите
              Колега и при мен дереджето е същото със паданиятае засега по един път на каране.Имах YZ400 и WR400 ама тая 450-тка ме съсипва.
              [IMG]http://store.picbg.net/pubpic/B2/4C/dd3f0e843d6fb24c.gif[/IMG]

Коментар

NTTonev , Ок, дори така да е :
                От къде да намеря въпросния колектор за модела ?!
                Като кажа ТТР250 и ме гледат като ... .
                Ухх, тегав проблем. Скъса ти се някакво съединение и вече се чудиш какво да го правиш мотора.
                Ще го мислим ..

Коментар

В Ямаха България би трябвало да го имат... Ама кой знае каква цена ще ти обяват... Виж някой от гърция, там пак на Мишелмото може да звъннеш
                  За хонда, в Бултрако, тея съединения са по около 100тина лева

Коментар

Жоре, аз ходих до Сашо Карчев в Суходол и той спомена , че няма същото такова съединение , но можело да се измисли нещо от 600-ка.
                    Трябвало да се престърже втулката на струг за да пасне, ама на мен все ми се мисли , че ако гумата е фиксирана към нея няма как да се хване на сруг.
                    В същото време обаче казва, че нямало как да я залепя моята.
                    И цената която ми обяви за този вариант беше толкова колкото каза и ти - 100 лв.
                    За това ще се опитам някак си да я наглася , пък ако не устиска ще търся да купувам...
                    Както вече спомена - инжинерната мисъл може да доведе до всякакви резултати. В случая мисълта не е до толкова инжинерна , но поне имам идея и достатъчно мерак

Коментар

Здравей Tr1p1o.
                      Би ли качил няколко снимки да видим как изглежда и как стои на мотора ти избраният от теб ауспух и ако можеш да направиш едно клипче, за да чуем и какъв звук вади ще съм ти много благодарен!
                      Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Относно съединението за ТТР-а,вземи го със теб и пообиколи магазинчетата за мото-аксесоари.Може да излезе нещо подобно,което да стане.А колкото до" Ямаха-България" не съм убеден,че е точно така.Ти и ди и попитай,пък тогава мисли какво да правиш.Аз например преди две седмици от там бях поръчал на един приятел калници за ТТ600 и ми дойдоха на по-малко от 40лв. на калник(което е доста добре),така,че първо провери и ако не те устройва тогава ще мислиш друг вариант.Поздрави!
                        http://www.stairwaytoglory.com/en/

Коментар

Снимки имам, но не са на комютъра. Ще взема за ден - два фото-то и ще ги сложа да кажете мнение
                          А относно представителството - съдя по конкретен случай в който ги посетих и не можаха да намерят по каталог модела на мотора .
                          Ако се правят доставки става , може да разпитам .
                          Поздрави.

Коментар

Работата е там, че четох как се качват снимки, пък нещо не ми се получава.
                            Имаче съм ги нащракал и съм ги ресайзнал ... само да знаех как

Коментар

потърси тема "как да кача снимки на обява" или нещо подобно. Там е описано или ми ги прати ada_boyko@abv.bg
                              [URL="http://slackpack.net/?q=node/388"]
                              [/URL]

Коментар

Ето и няколкото снимки :

Последно редактирано от Tr1p1o; 26-11-08, 11:28.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X