Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ауспух (инфо)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ауспух (инфо)

Колеги, решил съм да поотпуша малко ТТР-а.
    Прочетох всички теми в които се обсъждат проблеми и варианти за разрешение с ауспусите.
    Това към което съм се ориентирал е въпросното момче Ясен от Дружба, ако не се лъжа Станислав беше пуснал един негов телефонен номер , а именно : 0888238187 . Днес се опитах да се свържа с него , но явно номера е невалиден.
    Та ако някой може да ми каже как да се свържа с него или да ми даде по-добър съвет , който да се реши с около 200лв. ще съм благораден.
    Мерси .

До: Ауспух (инфо)

Последно когато говорих с него(преди около 9 месеца) каза, че ще заминава за чужбина за по-дълъг период, но дали е заминал незнам.
    Телефона който имам и аз е същия като горния.

Коментар

А някакъв друг вариант ?!

Коментар

Слагаш само 1 тръба ,вместо генерациата (това е в крага на шегата не се обиждаи ) Въпреки ,че действително сам виждал мотори с 1 единствена тръба Направо ти изправя косите като го подкара А как самия човек го кара незнам, сигорно си носи тапи за уши

Коментар

Първоначално публикуван от ulkataa Преглед на мнение
          Въпреки ,че действително сам виждал мотори с 1 единствена тръба Направо ти изправя косите като го подкара А как самия човек го кара незнам, сигорно си носи тапи за уши
          На химика ли
          Силвестър Георгиев
          МК "Безделниците" Своге
          Suzuki DR250S

Коментар

Нем неговото си има вапреки ,че е изкормено (сорру за оффа)На един друг нз от каде е.Виждал сам го на Ябланица

Коментар

Добре де , аз разбрах , че за ТТР250 е подходящ някакъв модел на Supertrapp.
              Дали не знае някой от вас от къде бих могъл да намеря информация за марката и конкретно за този модел ?

Коментар

Аз също си търся нещо, което да вади що годе силен и плътен звук за около 150лв ама за сега нищо не намирам...
                Незная този на Shark дали ще ми пасне (мотора ми е Suzuki Dr 250 SHC).
                Има и карбонови (като на снимките) и алуминиеви, но незная дали този ще стане за моят мотор...
                Прикачени файлове
                Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Този Shark не е ли в дупница за около 200 кинта ?
                  ..това също е вариант и смятам , че ако се смени и някои жигльор може да пасне.
                  Тамън и аз може да се замисля

Коментар

с. Яхиново, общ. Дупница.
                    Алуминиевия мисля беше около 150лв, а карбоновия около 200лв.
                    Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Само да вметна на ттр 250 Supertrap не звучи добре по дорбе на Др
                      Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                      Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Аз изобщо не гледам да е марков ауспуха!
                        Интересува ме само да вади що годе силен и плътен звук и да е около 100-150лв пък дори и да е правен в някой гараж!
                        Аз ако имах 1000лв предназначени за звук, щях да си взема цяла генерация на известена марка!

Коментар

Имам интерес за карбоновия ауспох ако може някакви координати и телефон много ще съм благодарен колега

Коментар

Днес ходих до Яхиново и си взех алуминиевия вариант на Shark (не отпушен) понеже Емо ми спомена , че вече правили страшни проблеми за звука.
                            След наколко дена ще измайсорим една тръба за да го вържа с двигателя и ще кажа отзиви

Коментар

Клега ако можеш да ми дадеш някакяв номер за да се свяря с продавача на тези ауспоси плс.Аз искам вязможно най отпушения модел защото ще го слагам на yzf450

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X