Значи ако някой може да ми каже,имам един скутер 150кб Ямаха 4т. сегментите и буталото сам ги проверил и са добре,но неможе да направи повече от 50км. и няма никаква мощност,каква може да е причината за това на няма мощност.Мерси
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем със скутер
Свий
X
-
До: Проблем със скутер
Провери да не е запушен ауспуха или от нагари, или пък от физическа деформация. При тези ниски скутерчета доста често бордюрите правят лоши номера....Първоначално публикуван от KTM250 Преглед на мнениеЗначи ако някой може да ми каже,имам един скутер 150кб Ямаха 4т. сегментите и буталото сам ги проверил и са добре,но неможе да направи повече от 50км. и няма никаква мощност,каква може да е причината за това на няма мощност.Мерси2015 KTM EXC 450 six days Argentina
Toyota Land Cruiser KDJ 125
-
Чак толкова запушен филтър е малко вероятно. А в какво се изразява невървежа? Прекъсва ли или просто не му достигат сили? Промяна в поведението на празен ход има ли ?Първоначално публикуван от Nasko_Petkov Преглед на мнениеИ аз мисля ,че е ауспуха а ако не е тои виж въздушния филтър,ако може да се маха пробваи без него дали ще вдигне повече успех2015 KTM EXC 450 six days Argentina
Toyota Land Cruiser KDJ 125
Коментар
-
колега след като провериш ауспуха виж варатора как е,може да имаш квадратна ролка и то не само една и да те е.ава. с моя скутер беше така и смених ролки и ремък
Последно редактирано от Станислав_; 18-07-09, 13:43.
Коментар
-
От: Проблем със скутер
След скъсване на ремък (в движение) , ролките във вариатора излизат от каналите и преди монтажа на новия ремък трябва да ги върнеш на мястото им . Ако това си го направил остава да си сложил грешен по размер ремък .
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар