Значи ако някой може да ми каже,имам един скутер 150кб Ямаха 4т. сегментите и буталото сам ги проверил и са добре,но неможе да направи повече от 50км. и няма никаква мощност,каква може да е причината за това на няма мощност.Мерси
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем със скутер
Свий
X
-
До: Проблем със скутер
Първоначално публикуван от KTM250 Преглед на мнениеЗначи ако някой може да ми каже,имам един скутер 150кб Ямаха 4т. сегментите и буталото сам ги проверил и са добре,но неможе да направи повече от 50км. и няма никаква мощност,каква може да е причината за това на няма мощност.Мерси2015 KTM EXC 450 six days Argentina
Toyota Land Cruiser KDJ 125
-
Първоначално публикуван от Nasko_Petkov Преглед на мнениеИ аз мисля ,че е ауспуха а ако не е тои виж въздушния филтър,ако може да се маха пробваи без него дали ще вдигне повече успех2015 KTM EXC 450 six days Argentina
Toyota Land Cruiser KDJ 125
Коментар
-
колега след като провериш ауспуха виж варатора как е,може да имаш квадратна ролка и то не само една и да те е.ава. с моя скутер беше така и смених ролки и ремъкПоследно редактирано от Станислав_; 18-07-09, 12:43.
Коментар
-
От: Проблем със скутер
След скъсване на ремък (в движение) , ролките във вариатора излизат от каналите и преди монтажа на новия ремък трябва да ги върнеш на мястото им . Ако това си го направил остава да си сложил грешен по размер ремък .
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар