Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем със скутер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем със скутер

Значи ако някой може да ми каже,имам един скутер 150кб Ямаха 4т. сегментите и буталото сам ги проверил и са добре,но неможе да направи повече от 50км. и няма никаква мощност,каква може да е причината за това на няма мощност.Мерси

До: Проблем със скутер

Първоначално публикуван от KTM250 Преглед на мнение
    Значи ако някой може да ми каже,имам един скутер 150кб Ямаха 4т. сегментите и буталото сам ги проверил и са добре,но неможе да направи повече от 50км. и няма никаква мощност,каква може да е причината за това на няма мощност.Мерси
    Провери да не е запушен ауспуха или от нагари, или пък от физическа деформация. При тези ниски скутерчета доста често бордюрите правят лоши номера....
    2015 KTM EXC 450 six days Argentina
    Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

преди с колко е вървял?
      [FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=Red]ЕНДУРО ВАРНА[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Коментар

Преди определено варвеше повече със около 120км ама и дърпаше по барзо

Коментар

И аз мисля ,че е ауспуха а ако не е тои виж въздушния филтър,ако може да се маха пробваи без него дали ще вдигне повече успех
          0888 074 049

Коментар

Първоначално публикуван от Nasko_Petkov Преглед на мнение
            И аз мисля ,че е ауспуха а ако не е тои виж въздушния филтър,ако може да се маха пробваи без него дали ще вдигне повече успех
            Чак толкова запушен филтър е малко вероятно. А в какво се изразява невървежа? Прекъсва ли или просто не му достигат сили? Промяна в поведението на празен ход има ли ?
            2015 KTM EXC 450 six days Argentina
            Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

отвори капака на двигатела и виж ремака наред ли е може и съединитела да ти боксува

Коментар

и аз мисля че е от ауспуха.за да с сигурен можеш да го свалиш и да пробваш.успех
                П.П.само да не си навлечеш яда на съседите

Коментар

колега след като провериш ауспуха виж варатора как е,може да имаш квадратна ролка и то не само една и да те е.ава. с моя скутер беше така и смених ролки и ремък
                  Последно редактирано от Станислав_; 18-07-09, 12:43.

Коментар

Провери,първо ролките,но ако е станало изведнъж го води на лекар.
                    Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.

Коментар

Един приятел имаше такъв проблем и пробва какволине и накрая се оказа от клапаните имаха много нагар напасва ги и мотора се оправи. Такаче имаи предвид и този вариант може и при теб да е нешто такова.
                      0878424143
                      0887424150

Коментар

От: До: Проблем със скутер

аз имам проблем с моя скутер скъсах ремък и след като го смених нещо няма сила да варви

Коментар

От: Проблем със скутер

След скъсване на ремък (в движение) , ролките във вариатора излизат от каналите и преди монтажа на новия ремък трябва да ги върнеш на мястото им . Ако това си го направил остава да си сложил грешен по размер ремък .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X