Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поделитесь ОПЫТОМ.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Поделитесь ОПЫТОМ.

..бе те и в украйна си падат по мерцедеси
    жена ми скоро бе там каза че за последната година много нови коли са взели да карат ..много ЛЕКСУСИ имало а сега вече много и от... новите шевролети /шевролет вече има завод в украйна ..доколкото знам/

Коментар

Първоначално публикуван от ЕМО Преглед на мнение
      Топтун е украинец,а не руснак.Не ги бъркай , че може да ти се обиди.
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Я СЛАВЯНИН!
      Срещу всеки нации има тъпанари, а ми има и добри хора. Ти е са повече.

Коментар

+1
        Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
        Джон Кенеди

Коментар

Щом е моторист е добър човек!!!!!!!!!!!!

Коментар

+1
            [B][URL="http://metric.rodim.ru"][IMG]http://metric.rodim.ru/a1_a1_11_12_2008_2_1a.gif[/IMG][/URL][/B]
            [B][COLOR=Red][SIZE=4]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/SIZE][/COLOR][/B]
            [IMG]http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO/Icon%202.jpg[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
              Щом е моторист е добър човек!!!!!!!!!!!!
              Мотористите , са много колегиални един с друг , независимо какви по народност са !
              Топтун заповядай , с някой твой приятел , на някое ендуро състезание в България . Сигорен съм , че всеки един член от този форум , би се радвал от среща с колеги от Украина . Така , ще могат по-опитните да споделят опита си с теб .

Относно твоята машина , немога да кажа нищо повече от това , което каза Митков за нея
              "струг"
              . Тук в България на мотори , който са над 450сс , не се гледа с добро око за ендуро . Защото все повече , и повече се набляга на по-леките и по-пъргави мотори от сорта на XR 400 , DR 350 , TTP 350 ... и тн . Това се дължи на факта , че хората каращи ендуро в България осъзнаха , че за хубаво прекарване в планината не е нужен много мощен и голям мотор , а точно обратното , за да може да се оправлява по-лесно и да има по-голяма наслада от карането из природата .

П.П. Ела на някое ендуро състезание в България и ще разбереш точно , за какво ти говоря .

Успех и приятнo прекарване в Offroad-bulgaria.com ( тук , ще научиш много полезни неща )
              http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Огромное спасибо за приглашение!
                С удоволствие ща пийна яка ракия, ща закусвам със цаца.
                Петато и шестето щеще с удоволствие ща гу закусвам само със праскув.
                Извините если пишу с ошибками, консультируюсь с болгарином который родился на Украине.
                Разберусь с делами, может и рвану в Болгарию.
                Поеду на DR 650 SE сокращая путь.
                Давно не был, как будет лучше ехать?
                - паром до Белослава?
                - через Румынию?
                Кому звонить если что?
                Мой основной телефон: с Украины набирать 8-067-555-1881.
                второй 8-067-1212-555.
                УДАЧИ ВСЕМ!

Коментар

Нужно ли брать визу в посольстве?
                  Последно редактирано от Топтун; 07-07-08, 13:28. Причина: Думал что первый раз не пршло.

Коментар

Есть календарь соревнований? Сбросьте чтобы мы посмотрели.
                    Мой друг посоревнуется, а я поучусь.
                    И язык буду вспоминать.
                    Последно редактирано от Топтун; 07-07-08, 13:38. Причина: Грешка

Коментар

[
                      Относно твоята машина , немога да кажа нищо повече от това , което каза Митков за нея . Тук в България на мотори , който са над 450сс , не се гледа с добро око за ендуро . Защото все повече , и повече се набляга на по-леките и по-пъргави мотори от сорта на XR 400 , DR 350 , TTP 350 ... и тн . Това се дължи на факта , че хората каращи ендуро в България осъзнаха , че за хубаво прекарване в планината не е нужен много мощен и голям мотор , а точно обратното , за да може да се оправлява по-лесно и да има по-голяма наслада от карането из природата .

DR 650 SE брал для поиска кладов по GPS (ездить от 100 до 400 км в день), для обучения экстримальным поездкам присматриваюсь к Yamaxa WR 250 R.

Коментар

DR 650 SE брал для поиска кладов по GPS (ездить от 100 до 400 км в день), для обучения экстримальным поездкам присматриваюсь к Yamaxa WR 250 R.
                        Да бате това е мотор за нашата работа.

Коментар

Пояснение:
                          закуска(рус/укр)=мезе(български)

Аз също съм голям фен на ВР250.Ако имам късмет един ден и аз ще имам такъв мотор!
                          Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

Джон Кенеди

Коментар

Аз също съм голям фен на ВР250.Ако имам късмет един ден и аз ще имам такъв мотор![/quote]

Всичко ща бъде добре - аз познах.

Коментар

Благодаря!Надявам се искрено.

Джон Кенеди

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X