Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поделитесь ОПЫТОМ.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Поделитесь ОПЫТОМ.

Привет всем!
    Я работал с ребятами из Болгарии и часто был в вашей стране.
    Начал забывать болгарский язык. НО ВСПОМНЮ - благодаря форуму.
    Езжу на Yamaxa Drag Star 1100 Classik, на тянет туда где нет асфальта.
    Ребята помогите по Yamaxa DR 650 SE (новый).
    - как правильно обкатать?
    - какой бензин лить?
    - в каком каталоге есть на этот мотоцокл защита?
    - и какие рекомендации дадите по эксплуатации?
    Эксплуатировать буду по бездорожью и асфальту для поисков клада по координатам GPS/
    Отвечайте на болгарском я понимаю на 90 %.
    УДАЧИ!

До: Поделитесь ОПЫТОМ.

здравствуй! тот модел -Suzuki DR650 SE, не имеет ни4ево с Yamaha . сделай просмотр из мануали(можно и в google). все стандартно и нормално. уда4а!

Коментар

Първоначално публикуван от deian Преглед на мнение
      здравствуй! тот модел -Suzuki DR650 SE, не имеет ни4ево с Yamaha . сделай просмотр из мануали(можно и в google). все стандартно и нормално. уда4а!
      Извини сделал ошибку не Yamaxa, а Suzuki DR650 SE.
      Удачи!

Коментар

здравей и от мене
        радвам се че и от украйна имаме хора във форума
        още повече от харков
        -жена ми там учи висшето си образование..2 рото ..тъй че съм половин гражданин на този град
        ..айде моля те разкажи нещо повече за ендурото при вас итн..в някоя от другите теми-ще ни бъде много интересно
        ..и давай на руски-повечето тук сме учели руски още от 2 ри клас..даже от първи
        -да не говорим че до скоро бяхме абонирани само за руски списания като почнеш от молодой конструктор.. юнъй техник.. за рулем..и так далеее

Коментар

Я занимался автокроссом, но всю жизнь мечтал о мотоцикле.
          Купил Yamaxa Drag Star 1100 Classik, но без ЭНДУРО не смог поэтому добавил в гараж, Suzuki DR 650.
          Мои друзья постоянно тренируются мотокроссом, а я на мотоцикле по координатам из интернета, ищу клады по GPS.
          У нас ещё не сильно развито мотокроссовое движение, но НАБИРАЕТ темп.

Коментар

ендурото което си купил е хубаво ..но като за последните тенденции в българското ендуро..направо влиза в категориите -"струг"
            ..за целите за които го ползваш обаче става а и е един много здрав и не изискващт поддръжка мотор
            особенно и щом е нов..
            след първите 500-1000 километра му смени маслото и на първите няколко резервоара не му давай газ до дупка а и не го тормози на малките предавки ..и ..това е
            -чисти му и или подменяй въздушния филтър по редовно особенно след каране по "бездороже" смазвай му веригата след каране и..си готов
            -бензин-колкото по хубав и силен му слагаш толкова по добре
            сложи му и едни предпазители на кормилото да не чупиш ръчки ако го изпуснеш..а най добре да сложиш направо и някакво по качественно от оригиналното кормило..ами..това е което се сещам в момента ..по на там може да му сложиш евентуално и някакъв по отворен ауспух

Коментар

Руль поменял, защиту поставил крепкую.
              Начал обкатывать.
              Буду лить 95 бензин - правильно будет?

Коментар

..не знам при вас колко са качествени бензините ..
                ..ако са като при нас... ...по принцип 95 би трябвало да е достатъчен ако е наистина 95
                все пак ако усетиш че ти детонира двигателя или ти се вижда съмнителен бензина-вземи си от добавката на LIQUI MOLY -OKTAN+
                ..Има я и при вас знам че дистрибутора ви е доста сериозен..
                взимаш от нея и по 3-4мл добавка на литър бензин слагай ..нещата ще се оправят значително,ползвал съм я много години..сега по не я ползвам защото при нас вече се появиха що годе качественни бензини

Коментар

У нас есть нормальный бензин. Но в дорогу возьму присадку. В мануале написано 91 и выше. Я думал для двигателя лучше 92 (он горит быстрей, но у него мало антидеьонационных присадок). На 95, при харошем газе не обгорят клапана?

Такого хорошего форума по эндуро у нас пока нет.
                  Пока.
                  Я когда начмнал свой бизнес, смотрел что выгодно в Болгарии,
                  года через три и у нас это будет прибыльно.
                  Появляется все больше любителей эндуро, появится и форум нормальный.

Коментар

[quote=mitkov;401144]ендурото което си купил е хубаво ..но като за последните тенденции в българското ендуро..направо влиза в категориите -"струг"

Кой то - "струг"?
                    Подскажи, для моих целей какую защиту купить?

Коментар

струг - станок,
                      они думают - слишком тяжелая машина.
                      естли нравится и у тебя выше 90 кг. и 180 см.- хорошая .
                      0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от GEORGINESHEV Преглед на мнение
                        струг - станок,
                        они думают - слишком тяжелая машина.
                        естли нравится и у тебя выше 90 кг. и 180 см.- хорошая .
                        Спасибо! Удачи!

Коментар

Появляется все больше любителей эндуро, появится и форум нормальный.

..ние ..цялата ни държава е с население колкото един ваш град

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
                            ..оо ако при вас тръгнат нещата с ендурото..ще ни задминете даже..та вие сте огромен пазар и много повече хора

..ние ..цялата ни държава е с население колкото един ваш град
                            Оффтопик:

По официални данни 50% от всички произведени мерцедеси се намират в Русия...
                            Представяш ли си какво ще стане с двутактовите КТМ-и ако се запалят по ендурото.....

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                              Оффтопик:

По официални данни 50% от всички произведени мерцедеси се намират в Русия...
                              Представяш ли си какво ще стане с двутактовите КТМ-и ако се запалят по ендурото.....
                              Топтун е украинец,а не руснак.Не ги бъркай , че може да ти се обиди.
                              Последно редактирано от ЕМО; 25-06-08, 20:08. Причина: неграмотност
                              Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
                              Джон Кенеди

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X