Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yаmaha XT 600 въпроси

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Проблем с Yamaha XT 600

С "acrobat reader" .

Коментар

Yamaha xt600z болтове на главата

Здравейте, тъй като си сменям гарнитурата на главата някои може ли да ми каже при сглобяването с колко Nm се затяга главата

Благодаря предварително

Коментар

Смяна на биела Yamaha XT 600

Решил съм са сменям биела на Ямахата, защото като гледам втулката, дето влиза в нея биелният болт, вече е изтъркана до край и даже се е показал материала, от който е направена биелата.
        Въпросът е топо набити ли са шийките на вала или се избива нещо и излиза биелата?
        И дали има някъкъв начин да се направи такава втулка и да се мине само с нея, без да се сменя биелата. А и от какъв матерИАл е направена самата втулка, защото от фосфорен бронз мисля, че ще е мека.

Много ще съм благодарен за всякаква информация.
        Последно редактирано от viki terzieva; 08-01-10, 16:49. Причина: правопис

Коментар

До: Смяна на биела Yamaha XT 600

Първоначално публикуван от Gradimir Преглед на мнение
          Решил съм са сменям биела на Ямахата, защото като гледам втулката, дето влиза в нея биелният болт, вече е изтъркана до край и даже се е показал материала, от който е направена биелата.
          Въпросът е топо набити ли са шийките на вала или се избива нещо и излиза биелата?
          И дали има някъкъв начин да се направи такава втулка и да се мине само с нея, без да се сменя биелата. А и от какъв матерИАл е направена самата втулка, защото от фосфорен бронз мисля, че ще е мека.

Здравей:
          значи аз имам црф 450 хонда беше ми разбита биелата от към вала и открих един майстор в софия който прави коленови валове. разглоби вала смени лагера и всичко е типтоп и ми зема 100лв. А в хонда ми искаха 1200 лв. за вал- Та телефона му е 0886427821 не си спомням как се казва но това е човека който ще ти свърши работа.Отнасяш му вала сбиелата и чопа и след една седмица си взимаш вала здрав
          Последно редактирано от VAAKO75; 08-01-10, 20:29. Причина: правопис

Коментар

Yamaha XT 600 Зацепване на ангренажна верига

Въпроса ми е при смяна на ангренажна верига кои белези се гледат защото на магнета има 3 белега а на зъбното колело на разпределителният вал една точка. Не можахме да видим белезите защото един приятел го купи със скъсана верига

Някои ако знае нещо нека сподели

Коментар

До: Yamaha XT 600 Зацепване на ангренажна верига

Значи,маховика го слагаш на Тмарк.На зъбното колело на разпределителния вал има две срещуположни черти,та тия черти трябва да са в една линия с горния ръб на главата.А въпросната точка сочи към небето.
              Polaris Magnum 500
              Mercedes ml320

Коментар

Благодаря за одговора за белезите на разпределителният вал даже и не съм предполагал че са така . А на магнета има 3 различни белега кой да гледам.

Коментар

Белега е буквичката Т.
                  Polaris Magnum 500
                  Mercedes ml320

Коментар

До: Смяна на биела Yamaha XT 600

Първоначално публикуван от Gradimir Преглед на мнение

колега точно фосфорен бронз е материяла които ти трябва , избий старата втулка и набий нова
                    0 8 76 36 8 542

Коментар

Първоначално публикуван от ivo Svoge Преглед на мнение
                      Белега е буквичката Т.
                      На някои няма буква Т.

Коментар

От: До: Проблем с Yamaha XT 600

Привет, колеги! Имам незначителен проблем, но съществен. Става въпрос за карбуратора на Ямаха ХТ 600 87г. Като пусна кранчето на резерва и започва да тече бензин през маркучето на преливника и в същото време моторът си работи нормално не се " дави". Обаче като мръдна лостчето да не е на резерва и спира да тече. Дайте някакви съвети. Ако е така, това означава, че трябва да има винаги бензин над резервата и няма да може да се кара под нея.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X