Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yаmaha XT 600 въпроси

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Yamaha XT 600 - Систематизирано

ако пуши 2-3 минути при запалване на студен двигател и после спира, вероятно е препълнен с масло!

Коментар

До: Yamaha XT 600 - Систематизирано

Първоначално публикуван от klapaucius Преглед на мнение
      ако пуши 2-3 минути при запалване на студен двигател и после спира, вероятно е препълнен с масло!
      Е да ама тои си пушеше постоянно
      Разглобихме го и се оказа запекъл маслен сигмент. Тъпото е че има голяма елипса, ама лятото ще изкара така и зимата ще го щлаифам ще купвам ремонтно бутало и сигменти и нова биела и болт разбира се. Хубавото е че разпределителният вал главата и кобилиците изглеждат добре

п.п. Ако някои има идея от къде да се купят ремонтно бутало и биела нека каже. В Ямаха има само ремонтни сигменти за биела не съм питал

Коментар

Проблем с Yamaha XT 600

Колеги как мога да монтирам въздушния филтър на Yamahata защото смених резервара а тои седеше под него.Възможно ли е да се монтира под седалката ниакаде или друга ваздушна кутия ше триабва.Мерси предварително.
        [URL]http://ftp.domainbg.com/edimotors/Desislav/LOGO-HR/logo-HR.jpg[/URL]

Коментар

До: Проблем с Yamaha XT 600

как да каже някой мнение като нищо не си написал кква ямаха ои модел какво има общо резервара ?пречи ли опира ли новия?мове да ми сложиш дамски чоропагашник за бабички че за по младиета са по големи дупките ии 6те влиза боклук ватре!!!!
          Опел Корса В 1,4 82 коня
          Пасат 1,9 ТДИ 90-ка
          Ямаха ХТ 600Е
          Симсон SR 49 1959 г. :D

0898234666:D

Коментар

Значи Yamahata e XT 600. (91г) със стартер и с двата диска.Значи проблема е че тои беше с много голиам резервар е взех по малак а филтарната кутия седеше под резервара а сега там нестава вече иамали вариант да се сложи друга филтарна кутия или ниакакво друго предложение незнам.

Коментар

само да те питам защо сменяш резерварите ?има ваиарт да се сложат на всеки карб филтар от тези спортните а коли и мотори имат голяма гама от размери НО отдушника от двгателя трябва да мушнеш някаде?!
              Опел Корса В 1,4 82 коня
              Пасат 1,9 ТДИ 90-ка
              Ямаха ХТ 600Е
              Симсон SR 49 1959 г. :D

0898234666:D

Коментар

Значи слагах от тези филтри но неса одачен вариант.Засмукват вода защото идват по ниско а и отдушника на двигателиа го биах приспособил там но хфарлиа много масло.С оргиналния филтър става наи добре,или нещо под седалката.

Коментар

Как ще я заключват...!!!
                  Я каче някоя друга снимка , ме нещо не ми се връзва...
                  Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
                  Джон Кенеди

Коментар

На кое искаш снимка Емо.

Коментар

На целия мотор,на двата резервоара,на старата филтърна кутия и на пространството под седалката.На ХТ600 91г филтърната кутия си е под седалката заводски...
                      Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

Джон Кенеди

Коментар

Първоначално публикуван от ЕМО Преглед на мнение
                        На целия мотор,на двата резервоара,на старата филтърна кутия и на пространството под седалката.На ХТ600 91г филтърната кутия си е под седалката заводски...
                        Предполагам, че колегата говори за ХТ600 TENERE, с по-големият резервоар?
                        Но и на мен ми е интерено да видя снимки!!!
                        Lesidren.com

Коментар

Точно защото и на мен Тенере ми се въртеше из главата го карам да пусне снимки.

Джон Кенеди

Коментар

Ето малко снимки. Това е филтърната кутия от големия резервар.Но аз съм сложил малак резервар и вече нестава.А голямиа резервар го нямам на снимка
                            Прикачени файлове

Коментар

Чакат те доста емоции...
                              Ако искаш да стане като хората ще ти се наложи да купиш още неща.Ще се разровя малко за да ти измъкна снимки...
                              Почти сигурно е , че филтърната кутия няма да пасне идеално и ще се наложи да И измислиш някакво захващане.

ПП.Резервоара който си взел е от ХТ600 43F(84-86г.).При него филтърната кутия е под седалката.Лошото е , че при теб там е масления резервоар и няма да има място за кутията(при Ф-ката масл резервоар е в задния край на рамата).Начина е да преместиш резервоара и на негово място да набуташ кутията.Ето ти малко снимки за ориентация:
                              -на първата снимка е рама от ХТ600 2KF(86-90г-не можах да намеря снимка на твоята рама,но те са подобни).С "червено" е ограден масления резервоар,а с жълто мястото на което би трябвало да е фил.кутия
                              -на втората снимка е ХТ-то от което си купил резервоар
                              -на третата се вижда мястото на което би трябвало да преместиш масл резервоар.
                              Ето ти и един линк
                              http://www.xt600.de/xt_werkstatt/_te...-600-83-89.pdf
                              това е мануал за Ф-ка и ако го разгледаш можеш да се ориентираш как точно трябва да преправиш мотора.Като се замисля ще ти трябват маслен резервоар,маркучи за масло,филтърна кутия и въздуховоди(маркучите между кутията и карбуратора)-естествено втора ръка иначе ще ти излезе солено.Може вместо всичките тия неща да сложиш "спортни" филтри(от илиенските ментета които се слагат направо на въздуховодите) но не ти препоръчвам.
                              Успех!
                              Прикачени файлове
                              Последно редактирано от ЕМО; 03-09-09, 18:32. Причина: допълване

Джон Кенеди

Коментар

Колега с каква програма да оторя този фаил.Мерси

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X