Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Свещ на wr 426

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Свещ на wr 426

Янко, аз си мислех, че по твоя мотор всичко е шест, а то какво се оказа 5-ца бил.
    [SIZE=5][FONT=Garamond][B][COLOR=red][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]

Коментар

Джарта на тебе винагивъпреки че беше казал,че който може да пали WR/YZ-400 и 426 е карач,аз се научих да ги паля ама не мога още да ги карам както трябва.А и нещо и двамата със Шипката сменихте марката та това ако истина значииинеможете да ги палите добре.
      [IMG]http://store.picbg.net/pubpic/B2/4C/dd3f0e843d6fb24c.gif[/IMG]

Коментар

много добре си ги палим,обаче с тези декомпресьори си е загубена работа особенно ако си уморен или на някое неудобно място се наложи да го риташ купона е пълен
        [FONT=System][/FONT]

Коментар

Прав си,но можехте да ги смените със 450-ки от същата маркабез декомпресори а и със стартер.

Коментар

Всеки си харесва мотора,иначе не би го купил.Познавам хора които имат хубави мотори със стартери и т.н.,но ги даржат само в гаражите и се хвалят по кафетата.Аотносно паленото на YZ400f моят пали от ряз,без никакви подкачвания на гориво ,предварителни ритания и т.н..

Коментар

Първоначално публикуван от ianko Преглед на мнение
              Прав си,но можехте да ги смените със 450-ки от същата маркабез декомпресори а и със стартер.
              Е и твоя има де. Автоматичне е, той за т'ва и пали по-лесно, а и стартера си е друга бира.400/426 е ужасно лесен за удавяне....леко врътваш масура и чао...сваляне на свещи, ритане....маани

Коментар

А ми като гледам на Шипката е кросов и е само със автоматичен декомпресор,защото всички 450-ки кросови са така със изключение на КТМ-ите.Та е могло да се метне на една Ямаха YZ450=

Коментар

450-ките са друга работа,но след 2005год.От 2002 до 2005 има едни с 4 скорости и те са много гадни.Новите вече са много направени,имам впредвид алуминиевата рамка.За ВР-ите не знам но след 2002 стртерните са си добри и не съм чувал много оплаквания.Абе Ямаха си е много хубав мотор бе.Нали това искате да чуете от мен,ето казвам го.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                    450-ките са друга работа,но след 2005год.От 2002 до 2005 има едни с 4 скорости и те са много гадни.Новите вече са много направени,имам впредвид алуминиевата рамка.За ВР-ите не знам но след 2004 стaртерните са си добри и не съм чувал много оплаквания.Абе Ямаха си е много хубав мотор бе.Нали това искате да чуете от мен,ето казвам го.

Коментар

Първоначално публикуван от ianko Преглед на мнение
                      А ми като гледам на Шипката е кросов и е само със автоматичен декомпресор,защото всички 450-ки кросови са така със изключение на КТМ-ите.Та е могло да се метне на една Ямаха YZ450=
                      наистина е кросов но не е 450,а RMZ250 2006 година и си го ритам с кеф
                      [FONT=System][/FONT]

Коментар

За да бъдем по-точни стартерните Ямахи 450куб.почват от 2003год.а за 250 не съм сигурен,със алуминиева рамка ВР-ите са от 2006год.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X