Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Honda xl600r.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Проблем с Honda xl600r.

Всичко от по-горе изброените е на шест-отдушник,кранче,карбуратори.Проверих ги още първият път когато взе да се бъзика.В момента съм го разхвърлял заради прескочила ангренажна веригa [3-4зъба].Това е причината да спре да пали окончателно,но не и за внезапното гаснене защото после си палеше и вървеше добре.
    Polaris Magnum 500
    Mercedes ml320

Коментар

Колега , какво стана ? От пет дни всички тръпнем в очакване!
      Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
      Джон Кенеди

Коментар

Първоначално публикуван от ЕМО Преглед на мнение
        Колега , какво стана ? От пет дни всички тръпнем в очакване!
        Чакам ангренажна верига а ще търся и успокоителя .Поздрави.
        Polaris Magnum 500
        Mercedes ml320

Коментар

Такааа,мотора вече е събран със сменени ангренажна верига и водач.Пали от раз,но реших да оправя жилата на газта а те минават до комутатора и до там,започна да пука и чат пат да припалва/старата песен на нов глас.Как размърдах буксата на комутатора всичко се оправи,буксите са чисти .Ще пробвам с контактен спрей но шанса е малак по-скоро мисля че някаде вътре има проблемна спойка.
          Polaris Magnum 500
          Mercedes ml320

Коментар

Мат с пешката!
            Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
            Джон Кенеди

Коментар

Първоначално публикуван от ЕМО Преглед на мнение
              Мат с пешката!
              Да ,100процента е от комутатора.
              Polaris Magnum 500
              Mercedes ml320

Коментар

Колеги мисля че проблема вече е решен.Имаше проблемна спойка на буксата към платката на комутатора,разчопках силикона около буксата и видях че когато мотора се мъчи да запали на въпросата спойка прехвърля искра.Малко работа с поялника и за сега около 80 км. всичко е ок.Дано няма повече поблеми .Поздрави.
                Polaris Magnum 500
                Mercedes ml320

Коментар

За втори път ми се случва, почти идентичен дефект, само че този път бях на майната си , в една гора, и ми се удължиха ръцете , докато ме теглеха , а аз се държах както мога за колегите. Проблема е прехвърляне на зъб от ангренажа, първият път си мислех че обтегача се е разхлабил, но явно проблема е износена и разтегната ангренажна верига, някой има ли наблюдения върху това, да знам , ако е така да купувам, ако не , да сменям мотора. Иначе други забележки към машината нямам , въпреки че е на доста години , държи се и върви отлично.

п.п.Взех верига, някой да помогне за успокоител, идеи от къде да взема ? 0898755559 Георги.

Коментар

Първоначално публикуван от ivo Svoge Преглед на мнение
                    Колеги мисля че проблема вече е решен.Имаше проблемна спойка на буксата към платката на комутатора,разчопках силикона около буксата и видях че когато мотора се мъчи да запали на въпросата спойка прехвърля искра.Малко работа с поялника и за сега около 80 км. всичко е ок.Дано няма повече поблеми .Поздрави.
                    Това си е направо шестица от тотото
                    Обикновено елементите умиргат. Добре е че си го видял и си се разминал с малкия дявол
                    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Един приятел преди два месеца сменява успокоителя-90лв,
                      и верига "морз жълта кутия"-70лв.
                      Веригата вече е разтеглена ,и е за смяна .Добре ,че успокоителят оцеля...
                      След консултация се убедихме,че за този модел ,/при по-екстремно
                      каране/,трябва веригата да е DID-160-170лв.

Коментар

Първоначално публикуван от go6o Преглед на мнение
                        п.п.Взех верига, някой да помогне за успокоител, идеи от къде да взема ? 0898755559 Георги.

02/8181960 - резервни части Бултрако

Добре е освен плъзгача и зъбните колела да си смениш, вероятността да не са пипани до сега е огромна и ще ти разтегнат бързо новия ангренаж

Коментар

Мерси , ще звънна.

Коментар

проблем с Хонда XL 600 ,1988г.

Помагайте приятели!
                            До онзи ден всичко си бе наред,от днес моторчето ми дава ядове!
                            Проблем:Самият проблем е при запалването-Върти на стартер(при даден контакт и пуснато гориво),много лесно запалва,но като пусна стартера изгасва!!!!Провирих свеща-не е проблем.Моля някой ако може да ми помогне ще мо бъда много благодарен!

Коментар

Виж си бутончето start-stop,над бутона за стартера.Прегледай и бушоните.Успех.
                              Polaris Magnum 500
                              Mercedes ml320

Коментар

Проблема вече е решен!!!Моторчето беше изгубило масата към електронното!Все пак благодаря за съвета.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X