Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на масло

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ще питам тук да не отварям друга тема, засяга маслото от пролетта на миналата година съм собственик на алфа ромео 156 1.8 тс газ/бензин, навъртял ясъм й вече близо 40 хиляди, а бе забелязах една капка на пробката за маслото и през последните 10 хил. Км съм долял 200 мл, от как съм я взел я карам на Енеос 10 на 40 пълна синтетика. Преди 2 смени купих болтова пробка по каталог , все едно съм я купил за друга кола болта идва широк. И върнахме стария със старата дифтунга, ся на следващата смяна купихме нова дифтунга, она не може да мине през болта и сложихме пак старите. И проблема се е влошил. Кажете от де да си търся читава дифтунга и болтова пробка евентуално, защото все попадам на разни продавач-консултанти, дето са само продавачи, зверят се в талона, цъкат на компютъра и накрая пак връщам части...

​​​​

Коментар

• Shider
      Shider коментира
      Редактиране на коментар
      На тези алфи пробката им е с резба М18х1,5 - специфична, но масова за италианските от тези години и производните им. Примерен номер по Феби: FE37942 - всеки (читав) магазин за авточасти или сервиз би трябвало да се оправи с поръчка/доставка на такава.

• Интересен избор
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X