Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Висок разход в града?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Висок разход в града?

Ами ако има ръчка на дясната пръчка ще лапа повечко. А наистина, когато трафика е голям и не можеш да се провреш и чакаш, гори. При нас тоя проблем все още не е толкова наболял, но пък сме и малък град( с много преки улици и ниски бордюри)

Коментар

Колега,
      Провери си въздушният филтър и маншона между карбуратора и главата...
      Успех
      MG RACING

Коментар

Първоначално публикуван от iassen Преглед на мнение
        хех, много разлика- повече от двойна...и то със всичко е така явно. Представям си във форума на мерцедес:
        - Момчета, от месец карам S600, до Слънчев Бряг ми харчи 22/100, а до Син Сити 58/100 Да не е развален нещо?
        - Споко, нормално е, изпреварвай колоните в насрещното и ще намалиш разхода.
        - а, добре...ама има едни с мотори в насрещното. Май трябва да спра да им обръщам внимание. Той и 100/100 да харчеше пак ще си го карам...
        - ми да, няма да ходиш пеша я.

Че колко литра ти е резервоара? Иначе съм се возил на S500 и скоростта не се усеща.

На бащатко ми скутера харчи 3 на сто. Кимко Динк 150ЛХ....извън градско колко ли ще харчи? Ама не го харесвам тоя скутер...По принцип не харесвам скутери.
        Последно редактирано от naughty_boy; 04-05-08, 22:50.
        '05 Suzuki RM 250

Коментар

Първоначално публикуван от naughty_boy Преглед на мнение
          Че колко литра ти е резервоара? Иначе съм се возил на S500 и скоростта не се усеща.

На бащатко ми скутера харчи 3 на сто. Кимко Динк 150ЛХ....извън градско колко ли ще харчи? Ама не го харесвам тоя скутер...По принцип не харесвам скутери.
          ... извън градско ще връща бензин в резервоара ))
          Opel Frontera 2.0i
          Honda XLR 250

Коментар

Виж си и оборотите на празен ход. Разликата в разхода градско/извън идва и от тях. Градския разход зависи доста от тях.

Коментар

mi da ti kaja i az imam dominator i pak sa6tata rabota 10/100 si gi xar4i. Kato go izkaram v gorata to i tam otiva samo na parva vtora-ina4e gradsko mi dava 7 i po niakoi pat 8
              na mene mi se vijda mnogo neznam.
              Последно редактирано от GSXR; 20-07-08, 09:11.
              KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
                mi da ti kaja i az imam dominator i pak sa6tata rabota 10/100 si gi xar4i. Kato go izkaram v gorata to i tam otiva samo na parva vtora-ina4e gradsko mi dava 7 i po niakoi pat 8
                na mene mi se vijda mnogo neznam.
                толкова си харчи доминатора,моя в гората дава разход над 10л/100км,веднъж го карах в София даде 6л/100км...разхода се регулира от масура..
                [CENTER] [IMG]http://www.mgracing.eu/podpisi/racer.jpg[/IMG][/CENTER]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X