Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Висок разход в града?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Висок разход в града?

Здравейте,
    Най после успях да си засека новия Доминатор и никак не съм доволен от разхода в града. Изгори целия резервоар за 130км. Което, ако резервоара е 13 литра, както го водят прави 10/100...
    А предното ми засичане - извънградско при много спокойно каране - 4,2/100.
    Нормално ли е да има такава голяма разлика? И ако не, каква може да е причината?
    Seat Leon FR 2017 1.8 TSI
    Seat Leon 2007 1.9 TDI

До: Висок разход в града?

Истината е, че както караш така ще харчи... макар 10 на 100 е малко много за Honda Dominator...

Коментар

Ами аз карам от около месец...не мисля, че с моето каране може да е такъв висок разхода. Освен да е заради това, че на места седя в задръстванията наравно с колите...
      Seat Leon 2007 1.9 TDI

Коментар

При нормално каране в града разходът на Доминатора не трябва да е над 6,5/100.
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от nick_todorov Преглед на мнение
          Ами аз карам от около месец...не мисля, че с моето каране може да е такъв висок разхода. Освен да е заради това, че на места седя в задръстванията наравно с колите...
          Ако седиш по задръстванията на равно с колите и се вреш из центъра само на първа и втора е съвсем нормално да удари 10/100, то там колите правят 30/100

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
            Ако седиш по задръстванията на равно с колите и се вреш из центъра само на първа и втора е съвсем нормално да удари 10/100, то там колите правят 30/100
            И аз мисля така,в града неможеш да го засечеш точно,излез и на извънградско каране ще е най-точно.
            [CENTER] [IMG]http://www.mgracing.eu/podpisi/racer.jpg[/IMG][/CENTER]

Коментар

Със сигурност разходът е огромен. Карал съм и КЛР и Доминатор 650 много градско, но такова чудо не е било...
              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Истината е, че от "градско" до "градско" има разлика от тука до небето...
                Някой може да тръгне от Младост, по Цариградско и да спре на орлите и да каже - ми на мен ми гори 5-6 градско...
                Друг ще тръгне от Лозенец за зоните, или Овча купел в пика и като си чака ред в задръстването и пътува почти час... нормално ще да е да има фрапираща разлика в разхода... Така мисля аз.

Един съвет от мен... В града въобще не го засичай. Просто си гледай резервоара и като намалее доливай. Ако те интересува разхода, като дръпнеш извън София засичай на воля.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
                  Истината е, че от "градско" до "градско" има разлика от тука до небето...
                  Някой може да тръгне от Младост, по Цариградско и да спре на орлите и да каже - ми на мен ми гори 5-6 градско...
                  Друг ще тръгне от Лозенец за зоните, или Овча купел в пика и като си чака ред в задръстването и пътува почти час... нормално ще да е да има фрапираща разлика в разхода... Така мисля аз.

Един съвет от мен... В града въобще не го засичай. Просто си гледай резервоара и като намалее доливай. Ако те интересува разхода, като дръпнеш извън София засичай на воля.
                  Да, огромна разлика има. А моето каране е точно сутрин с големия трафик от Красна Поляна до Лозенец и обратно и вечер пак в час пик.
                  Просто ми е интересно нормално ли е такава голяма разлика да има градско и извън - от 4 на 10. Т.е. ако наистина имам проблем и разхода трябва да падне, то тогава извънградско от 4 на 2 ли да падне...
                  Seat Leon 2007 1.9 TDI

Коментар

Напълно нормален ти е разхода. Не се притеснявай мотора си е здрав.
                    То в тези задръстваня Ма ти се чудя защо си чакаш ред като кола леко леко посредата и ще спестиш много време и бензин
                    То това последното звучи малко безразсъдно но...
                    KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Имам Хонда ХЛ 600 и градско както и да го засичам си е 10/100 !
                      Извън градско с двама човека го свали на 4.6/100!
                      Мисля че е нормален разхода ти,особенно в задръстванията
                      NO PAIN NO GAME!
                      Kawasaki KMX125 / Jeep Cherokee Sport 2.5i
                      gsm:0887 52 67 55/0878 52 67 55

Коментар

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
                        Напълно нормален ти е разхода. Не се притеснявай мотора си е здрав.
                        То в тези задръстваня Ма ти се чудя защо си чакаш ред като кола леко леко посредата и ще спестиш много време и бензин
                        То това последното звучи малко безразсъдно но...
                        Чакам където не мога да се промуша. Лошото е, че винаги в колоната някой е застанал между лентите и няма минаване.

А за разхода, явно трябва да спра да обръщам внимание. То и 20/100 да беше, пак бих си карал. Просто исках ако е сигурен симптом за някакъв проблем, да ходя някъде да го оправят преди да стане нещо по-сериозно.
                        Seat Leon 2007 1.9 TDI

Коментар

и според мен е нормално, то и с колите е същото....

Коментар

хех, много разлика- повече от двойна...и то със всичко е така явно. Представям си във форума на мерцедес:
                            - Момчета, от месец карам S600, до Слънчев Бряг ми харчи 22/100, а до Син Сити 58/100 Да не е развален нещо?
                            - Споко, нормално е, изпреварвай колоните в насрещното и ще намалиш разхода.
                            - а, добре...ама има едни с мотори в насрещното. Май трябва да спра да им обръщам внимание. Той и 100/100 да харчеше пак ще си го карам...
                            - ми да, няма да ходиш пеша я.

Коментар

Карайте си колело и ще се оплаквате че голям разхода на пържолите.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X