Обява

Свий
Няма добавени обяви.

YZ светлини

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: YZ светлини

Първоначално публикуван от nokia Преглед на мнение
    По-скоро за гората ми трябва фар, не мисля да го регистрирвам, пък кой знае.....
    Но, ако не е подходящ за гората какъв да си взема, като основната ми идея е да го карам в гората по пътеки и пътчета? Другият вариант ми е XT600, но нали бил много тежък? Май трябва да пусна темата в "Избор на мотор"
    Лично аз на времето като се запалих и не бях карал моторси скочих направо в кроса.Викам като ще е гарга...знаеш.мой френд пък така като тебе- с фар искаше.Взе си една Бета 250 и от тогава след смяна на 5 мотора дойде на мойта и си кара мощен крос.Лично мене мотор с фарче не ме кефи.Скачай си в кроса пък в началото ако ти се кара в гори , според мен ще се изморяваш много преди да ти дотрябва фар.
    Личнои според мен скочи в някой 450-много як мотор а и както си тежък , ще ти е перфе.
    И верно що ако държиш на фар не вземеш един wr?

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
      Лично аз на времето като се запалих и не бях карал моторси скочих направо в кроса.Викам като ще е гарга...знаеш.мой френд пък така като тебе- с фар искаше.Взе си една Бета 250 и от тогава след смяна на 5 мотора дойде на мойта и си кара мощен крос.Лично мене мотор с фарче не ме кефи.Скачай си в кроса пък в началото ако ти се кара в гори , според мен ще се изморяваш много преди да ти дотрябва фар.
      Личнои според мен скочи в някой 450-много як мотор а и както си тежък , ще ти е перфе.
      И верно що ако държиш на фар не вземеш един wr?
      Абе вие ще карате мотори или ще си светите
      То мотор се кара по светлото.

Коментар

Ами ако си в 9 часа още в южна БГ как се прибираш до Габрово?
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
          Абе вие ще карате мотори или ще си светите
          То мотор се кара по светлото.
          И аз тва викам де

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
            Ами не смятам че човек -начинаещ какъвто е пича ще се прибере по офроуд пътища през нощта.Ако го направи евала.
            Иначе ние (аз,ясен и Х1) днеска за това купихме бус.Просто имакар и по яка инвестиция си е добре -не търкаш гуми не си навърташ моточасове,имаш достъп до всички трасета.Даже може да си дремнеш в буса,да се скриеш ако завали и така.Колесар пък за много по малко парици си е също алтернатива.

Коментар

Ами не смятам че човек -начинаещ какъвто е пича ще се прибере по офроуд пътища през нощта.Ако го направи евала.
              Иначе ние (аз,ясен и Х1) днеска за това купихме бус.Просто имакар и по яка инвестиция си е добре -не търкаш гуми не си навърташ моточасове,имаш достъп до всички трасета.Даже може да си дремнеш в буса,да се скриеш ако завали и така.Колесар пък за много по малко парици си е също алтернатива.
              оооо бъди сигурен че колкото и да си начинаещ винаги има първи път, в който се нахакваш някъде и береш ядове до посред нощ. Ако ще се кара ендуро трябва светлина, ако ще да е дори челник. Ако ще карате крос все тази
              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Еми Краси стават и такива неща ама не са за предпочитане.Последния път бяхме на Осеникова поляна и почти се мръкваше.Голям зор видях ама каквото има .Трябва да се мисли и за връщане.Но може да се помисли но няма време .

Коментар

оооо бъди сигурен че колкото и да си начинаещ винаги има първи път, в който се нахакваш някъде и береш ядове до посред нощ. Ако ще се кара ендуро трябва светлина, ако ще да е дори челник. Ако ще карате крос все тази
                  ами аз кросче,ама пича си кара по горите.Пък щом е преценил че му трябва фар -да си сложи.Аз му зададох този въпрос-щото аз като си взех 1вия мотор-не знаех какво точно искам да карам с него.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                    Еми Краси стават и такива неща ама не са за предпочитане.Последния път бяхме на Осеникова поляна и почти се мръкваше.Голям зор видях ама каквото има .Трябва да се мисли и за връщане.Но може да се помисли но няма време .
                    Е вие говорите за инциденти сега.И аз съм го закъсвал,ама викате френд с бус и готово.Ако закъсате в гората -едва ли фара ще навакса ориентацията и тъмнината.

Коментар

Е вие говорите за инциденти сега.И аз съм го закъсвал,ама викате френд с бус и готово.Ако закъсате в гората -едва ли фара ще навакса ориентацията и тъмнината.
                      оооо не не, бъде сигурен че не са инциденти. мога да ти дам поне 20 случая дето съм ял такъ х..й че съм съжелявал че съм бил дори и без фенерче

Коментар

оооо не не, бъде сигурен че не са инциденти. мога да ти дам поне 20 случая дето съм ял такъ х..й че съм съжелявал че съм бил дори и без фенерче
                        Еми дет се вика според избора.Като не е карал според мен не може да каже какво го кефи да кара и евентуално може би търябва да пробва и двете и да си отсее за него кое му е най на сърце.

Коментар

бе вземи си един 2Т КТМ ЕХС, върви като крос ама си има и фар, перфектния мотор

Коментар

Здравейте, решил съм да си купувам Ямаха YZ 250 -2001 г., но ме притеснява това, че няма фар и стоп! Интересува ме може ли да и се сложат и евентуално колко ще струва ако някой е правил тази операция нека сподели.
                            Но, ако не е подходящ за гората какъв да си взема, като основната ми идея е да го карам в гората по пътеки и пътчета? Другият вариант ми е XT600, но нали бил много тежък?

Колега като ти чета писанията тотално не си наясно с моторите. Съветвам те да анализираш добре нещата преди да си купуваш нещо.
                            А и тия дет те карат да скачаш направо на 450 4т крос нещо бая не си дават сметка на какво ще те подложат
                            "Два пъти мери, веднъж режи" - чул си го това!

П.П. Монтажа на светлините ти е последния проблем
                            Последно редактирано от iva_kx; 26-03-08, 12:54.

Коментар

Нали, заради анализирането си пишем, приемам с удоволствие всякакви съвети за подходящ мотор за ендуро-около 4000 лв. давам!?
                              Глупости правят умните хора, за останалите това е ежедневие!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X