Здравейте, решил съм да си купувам Ямаха YZ-2001 г., но ме притеснява това, че няма фар и стоп! Интересува ме може ли да и се сложат и евентуално колко ще струва ако някой е правил тази операция нека сподели.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
YZ светлини
Свий
X
-
До: YZ светлини
Първоначално публикуван от nokia Преглед на мнениеЗдравейте, решил съм да си купувам Ямаха YZ-2001 г., но ме притеснява това, че няма фар и стоп! Интересува ме може ли да и се сложат и евентуално колко ще струва ако някой е правил тази операция нека сподели.
Коментар
-
Първоначално публикуван от nokia Преглед на мнениеИ само да питам дали ще ми е подходящ като за 100кг. новак
Коментар
-
Ми 250 мисля да си взимам, има най-много обяви.? И още нещо, нали мотора трябва да има някакви документи (фактура..) да не си купя краден и някой да си го познае после Как да разбера дали всичко е ок?Последно редактирано от nokia; 09-03-08, 10:40.Глупости правят умните хора, за останалите това е ежедневие!
Коментар
-
Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
-
Значи, това първото устройство:
http://www.electrosport.com/dirt-bik...dirt_36200.php
Монтира се някъде в двигателя и вади прав ток за светлини!? Ако си го поръчам има ли някой майстор да го постави на мотора-принципно защото имам някой познания но предпочитам да не пипам където не ми е работа!
A, относно WR-a и аз искам ама YZ250-2001 г. е 4000 лв. а WR-a e 6000 и нагоре. Нали обслужване има (гуми, верига пиниони) трябва и екип да си купя.......Последно редактирано от nokia; 09-03-08, 16:39.Глупости правят умните хора, за останалите това е ежедневие!
Коментар
-
Първоначално публикуван от nokia Преглед на мнениеЗначи, това първото устройство:
http://www.electrosport.com/dirt-bik...dirt_36200.php
Монтира се някъде в двигателя и вади прав ток за светлини!? Ако си го поръчам има ли някой майстор да го постави на мотора-принципно защото имам някой познания но предпочитам да не пипам където не ми е работа!
A, относно WR-a и аз искам ама YZ250-2001 г. е 4000 лв. а WR-a e 6000 и нагоре. Нали обслужване има (гуми, верига пиниони) трябва и екип да си купя.......
е ти каже .
Коментар
-
Първоначално публикуван от nokia Преглед на мнениеЗдравейте, решил съм да си купувам Ямаха YZ-2001 г., но ме притеснява това, че няма фар и стоп! Интересува ме може ли да и се сложат и евентуално колко ще струва ако някой е правил тази операция нека сподели.
Коментар
-
Първоначално публикуван от radkoo Преглед на мнениеКарал ли си такъв мотор преди. Защото до колкото разбирам искш двутактов крос, а при 250 куб. мисля че мощноста е в порядъка на 55 кс. Плюс това мотора много върви , но пък по-пътеки го няма хич. Мъчих се 1 година с такъв и го смених с YZ400F.
Коментар
-
Първоначално публикуван от radkoo Преглед на мнениеКарал ли си такъв мотор преди. Защото до колкото разбирам искш двутактов крос, а при 250 куб. мисля че мощноста е в порядъка на 55 кс. Плюс това мотора много върви , но пък по-пътеки го няма хич. Мъчих се 1 година с такъв и го смених с YZ400F.Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
-
Първоначално публикуван от nokia Преглед на мнениеМи 250 мисля да си взимам, има най-много обяви.? И още нещо, нали мотора трябва да има някакви документи (фактура..) да не си купя краден и някой да си го познае после Как да разбера дали всичко е ок?
Искаш да имаш фар на мотора , за да не закъсваш в гората или за да можеш да си го регистрираш и караш по улицата?
Коментар
-
По-скоро за гората ми трябва фар, не мисля да го регистрирвам, пък кой знае.....
Но, ако не е подходящ за гората какъв да си взема, като основната ми идея е да го карам в гората по пътеки и пътчета? Другият вариант ми е XT600, но нали бил много тежък? Май трябва да пусна темата в "Избор на мотор"Глупости правят умните хора, за останалите това е ежедневие!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар