Имам др650рм с две свещи, един аспух. Зацепих го по белезите, обаче при прехода от ниски към високи ми киха, гърми, прекъсва. Не е от карбуратора, той е с магнетно запалване, всичко се зацепва на белезите. Центровка не му се прави, предварение давали се един зав напред или назад, кажете МОЛЯ ВИ 

КАКВО ДА ПРАВЯ?!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с DR650RS
Свий
X
-
До: колеги помагаите
Ми аз карам същия мотор, немога точно да те разбера какво искаш да кажеш, но попринцип, и на мен така ми забавя качването на оборотите, но само когато е студен ... незнам как да го кажа, не е като 600... врътвам гъзта и за около половин секунда ми забавя и после си влиза в оборити.... иначе като загрее няма такива проблеми. И другаде бяхме го казвали, че карбураторите на 600 и 650 са различни и от там идва разликата в мощността, в полза на 600, но пък за сметка на това 650 харчат доста по-малко. За пукането през ауспуха, и аз го имам обикновенно щом е студено го прави. Незнам дали това искаш да кажеш... разясни малко, като загрее оправя ли ти се или не. Провери свещите дали искрата е добра и най-вече кабела и лулата! Виж също да няма вода в карба, от това пак може да ти създава проблемации.Последно редактирано от Daniel Gyorev; 26-02-08, 15:12.KTM Fen
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар