Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с DR650RS

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с DR650RS

Имам др650рм с две свещи, един аспух. Зацепих го по белезите, обаче при прехода от ниски към високи ми киха, гърми, прекъсва. Не е от карбуратора, той е с магнетно запалване, всичко се зацепва на белезите. Центровка не му се прави, предварение давали се един зав напред или назад, кажете МОЛЯ ВИ КАКВО ДА ПРАВЯ?!
    Последно редактирано от iva_kx; 06-03-08, 15:47.

До: колеги помагаите

Ми аз карам същия мотор, немога точно да те разбера какво искаш да кажеш, но попринцип, и на мен така ми забавя качването на оборотите, но само когато е студен ... незнам как да го кажа, не е като 600... врътвам гъзта и за около половин секунда ми забавя и после си влиза в оборити.... иначе като загрее няма такива проблеми. И другаде бяхме го казвали, че карбураторите на 600 и 650 са различни и от там идва разликата в мощността, в полза на 600, но пък за сметка на това 650 харчат доста по-малко. За пукането през ауспуха, и аз го имам обикновенно щом е студено го прави. Незнам дали това искаш да кажеш... разясни малко, като загрее оправя ли ти се или не. Провери свещите дали искрата е добра и най-вече кабела и лулата! Виж също да няма вода в карба, от това пак може да ти създава проблемации.
    Последно редактирано от Daniel Gyorev; 26-02-08, 14:12.
    KTM Fen

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X