Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бензин да те удави, ток да те утрепе !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Бензин да те удави, ток да те утрепе !

привет колега моя савет е да си затоплиш колектора и цилиндара с пистолет за горещ въздуш или някаква печка при мен се получи чао и оспех

Коментар

...К'во праите бре...? Умрела биволица да беше тоя мотор по лесно щяхте да я подкарата, joreto е пробвал всичко по тоя мотор...явно концепцията при захождане към машината не му е правилна. Нека го погледне някой колега който е наблизо...Иначе няма страшно, най-много да запали

Коментар

Първоначално публикуван от ADA Преглед на мнение
        ...К'во праите бре...? Умрела биволица да беше тоя мотор по лесно щяхте да я подкарата, joreto е пробвал всичко по тоя мотор...явно концепцията при захождане към машината не му е правилна. Нека го погледне някой колега който е наблизо...Иначе няма страшно, най-много да запали
        Ами проблема е че сам много далече и тука няма много компетентни "колеги"
        от с.Елешница съм ... област Благоевград
        YAMAHA XTе 595 cm3 1991g.

Коментар

Първоначално публикуван от joreto666 Преглед на мнение
          Ами проблема е че сам много далече и тука няма много компетентни "колеги"
          от с.Елешница съм ... област Благоевград
          Както аз ти казах пробвай първо със свеща и/или по-простите неща, а вече ако не се оправи ще му мислиш тогава. Не искам да кажа, че съветите на останалите колеги са безполезни или нещо такова...даже напротив. Но по-добре първо пробвай с по-простите неща.
          Желая ти успех колега!

Коментар

колега обади се на 0897997656 аэ съм от петрич мога да ти помогна

Коментар

Колеги каква свещ да взема за мотора ? Имали някакви специални или ... ?
              а и на тях какво се гледа топлинното число ли ?

Коментар

Колега ако не си сигурен извади твоята свещ и отиди с нея в магазина...така е най-сигурно.

Коментар

Първоначално публикуван от joreto666 Преглед на мнение
                  Колеги каква свещ да взема за мотора ? Имали някакви специални или ... ?
                  а и на тях какво се гледа топлинното число ли ?
                  Нали за ХТ става дума? Свеща е NGK DPR8EA! Отиваш в магазина на Иво в Благоевград, казваш му за какъв мотор и той ще ти даде точната свещ! А ако ти се дават повече пари, ти препоръчвам иридиева свещ на Денсу, пали и по-бедни смеси, а и при каране се осеща разлика в положителен смисъл.
                  "Do not correct a fool, for he will hate you;
                  Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

ДА! Денсо иридиева! Супер!
                    И аз от Иво я имам. На Жорко му съм обяснил къде е магазина.

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
                      Нали за ХТ става дума? Свеща е NGK DPR8EA! Отиваш в магазина на Иво в Благоевград, казваш му за какъв мотор и той ще ти даде точната свещ! А ако ти се дават повече пари, ти препоръчвам иридиева свещ на Денсу, пали и по-бедни смеси, а и при каране се осеща разлика в положителен смисъл.
                      А горе-доло колко парички е тая иридиева свещ на Денсу ?
                      та да знам колко да спестя от закуски ..

Коментар

Стандартната свещ е около 7-8 лв. а иридиевата 28-30лв. Може и да не са верни цените, защото отдавна (преди години) купувах за последно, но не вярвам да е повече от 30лв. иридиевата! Верно доста по-скъпа е от обикновенната, но аз лично вече никога не бих сложил друга!
                        "Do not correct a fool, for he will hate you;
                        Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Бутни го малко,пьрвото палене му е зора(заспало е зимен сьн) моета ХЛ-ка праи така, пролета после нямам ядове..
                          "Винаги правя това, което не мога, за да мога да се науча да го правя. "о8894оЗ81З

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X