Обява

Свий
Няма добавени обяви.

CRF 250R си търси крачната спирачка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• CRF 250R си търси крачната спирачка

Колеги, търся педала на крачната спирачка за CRE 250 HM който е същия като за 250R и X а предполагам ( ако го напъна), че ще стане и от 450R... Двете половини стоят на място (ако CHINELA пусне снимков материал ще се види) и може би ще ме посъветвате за заварка, ОК, но аз търся нов педал.Ако Буш ви е познат и може да уреди нещо с доставка -мерси, припряло е нещо и трябва да започвам сухите тренировки, пролетта наближава...
    Последно редактирано от ADA; 23-01-08, 15:28.

До: CRF 250R си търси крачната спирачка

Коментар

Има тук един агент в Пловдив вкарвал ми е някои неща за моя от там имам и някаде тел. ако е много на зор работата ще го потърся,а вие ще се разберете по телефона.Открих го 0899929758 Младен се казва.
      Последно редактирано от spl77; 23-01-08, 16:37.

Коментар

Сега прегледах американски саит от който си пазарувам има за срф250р ще ти излезне около 75/80долара а доставката е за около 3седмици магазина е в Пловдив.Ако си заинтересуван пиши л.с. или тел.0889300314
        [FONT=Times New Roman]Мотори и щури хора не се свършват.[/FONT]

Коментар

Порьчай си от Бултрако.

Коментар

какъв зор е видяло че се е скасало точно там. или е страницен удар. АДА няма ли да държи заварка. и на широката част да се наложи тънка пластина от алумин и пак да се завари.
            crf450 supermoto

Коментар

То тва май не е алумин ,и май не носи на заварка.

Коментар

Първоначално публикуван от asen_dp Преглед на мнение
                Порьчай си от Бултрако.
                Асене и аз така му казах още по телефона ама на мисли си, че ще намери по евтино или поне друго решение.
                Мойто скромно мнение, че може да се завари, може и с пластина също така може би има и друг начин НО
                Това е СПИРАЧКА и с нея шега не бива така, че БУЛТРАКО е най-добрият избор.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                  Това е СПИРАЧКА и с нея шега не бива така.
                  Вярно е!!!Аз се занимавам с алуминии и чесно да ви кажа незнам колко дълго би издържала заварка пък от снимката материала повече ми мяса на цам не на алуминии и незнам дали изобщо търпи подобна интервенция като заварка.

Коментар

Първо счупването е на около 1-2см от болта/опорната точка/ към рамата, второ там където натискаме с ботуша рамото е дълго около 15-20см.
                    Представете си за какво усилие става на въпрос по закона на Архимед за лоста и опорната точка.
                    Така, че АДА не ме УдосваИ повече ами бегом в БУЛТРАКО

Коментар

..КВО ПРАЙТЕ БЕ ..как ги натискате тия спирачки
                      ..според мен в случая..подозирам че МОЖЕ БИ е възможно да става въпрос за дефект в този педал

..но и да не е така и каквато и да е причината..НЕ заваряйте там
                      ..това е спирачка
                      ..-слагайте НОВ педал ../Я..как прозвуча /

колкото и да е скъп..е по евтин от която и да е част на човешкото тяло

Коментар

Според мен цените на Бултрако са добри, плюс това имат склад в Белгия или Холандия ако не се лъжа и ако тази част я има там ще е тук за 1-2 седмици.

Иначе може да се завари, при нас какви ли не неща сме заваряли и стават супер заварки, вярно е че има и такива които не са чист алумин и стават на шупли, но доколкото знам и за там има цяр с подходящ материал за заварка. На една моя стара хонда ми се беше строшило горното ухо на предницата което държи спирачния апарат и стана супер заварка, представете си там пък какви усилия има!
                        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Нов педал,долен,десен-ясно ли е?

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
                            ..-слагайте НОВ педал ../Я..как прозвуча /
                            нещо като това ли
                            Прикачени файлове
                            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
                              ..КВО ПРАЙТЕ БЕ ..как ги натискате тия спирачки
                              Най-вероятно натискането е било същото от което се строшиха и ръцете на Ада, т.е. паднал е та затова се е строшило!
                              Не бих се доверил на заварка на алуминиева сплав на такова място (пък даже и ако се окаже че не е алуминиева а е титаниева сплав някаква - съмнявам се че е ЦАМ, защото ЦАМ-а е крехък и не се ползва за такива отговорни детайли обикновенно), спирачка е това все пак и не си заслужава риска да те изненада баш кога не требва!
                              "Do not correct a fool, for he will hate you;
                              Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X