До: Помогнете за клапани на YZ450F
хммм...нещата отидоха в няква крива посока
мисля че в темата никой не се е опитвал да продава нещо споменах цена на комплект стоманени клапани ,единствено с информативна цел !!!.....нито Гоблин нито аз се опитваме да спекулираме с нещо,а само да помогнем със съвет доколкото имаме възможност
 споменах цена на комплект стоманени клапани ,единствено с информативна цел !!!.....нито Гоблин нито аз се опитваме да спекулираме с нещо,а само да помогнем със съвет доколкото имаме възможност 

radkoo....по-горе ти бях писал клапаните на YZ426 са различни от тези на YZ450 и няма да станат за него
-първо контактната им повърхност е с различен ъгъл ( Гоблин ги е дал ъглите)
-второ клапаните на YZ450 са по-къси ,не съм сигурен с колко може би 6 или 7 мм....въобще главата на YZ450 е изцяло и напълно различна от по-старите модели

Дано съм бил полезен 

хммм...нещата отидоха в няква крива посока

мисля че в темата никой не се е опитвал да продава нещо
 споменах цена на комплект стоманени клапани ,единствено с информативна цел !!!.....нито Гоблин нито аз се опитваме да спекулираме с нещо,а само да помогнем със съвет доколкото имаме възможност
radkoo....по-горе ти бях писал клапаните на YZ426 са различни от тези на YZ450 и няма да станат за него

-първо контактната им повърхност е с различен ъгъл ( Гоблин ги е дал ъглите)
-второ клапаните на YZ450 са по-къси ,не съм сигурен с колко може би 6 или 7 мм....въобще главата на YZ450 е изцяло и напълно различна от по-старите модели

Дано съм бил полезен

radkoo , ти колега явно вече си решил какво ще направиш и въобще не четеш ...
 radkoo , ти колега явно вече си решил какво ще направиш и въобще не четеш ... 

Коментар