Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Информация Yamaha XT 500Z Tenere

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Информация за модел на Yamaha

Евала, в крайна сметка излезе, че имаш по нов мотор. Но... щом е произведен в ограничени количества, части за него дали има? Любопитно ми е също как върви тва ХТ.... дали е по-бавен от 600 или не?
    KTM Fen

Коментар

Първоначално публикуван от Daniel Gyorev Преглед на мнение
      Евала, в крайна сметка излезе, че имаш по нов мотор. Но... щом е произведен в ограничени количества, части за него дали има? Любопитно ми е също как върви тва ХТ.... дали е по-бавен от 600 или не?
      много е вероятно частите да са проблем,например в пазарджик (аз съм от пазарджик) няма магазин за части,има само консумативи като накладки филтри и такива дребни неща, за вървене немога да ти кажа защото не съм карал 600,иначе за мене си върви добре,ще е добре някой да каже мнение за частите ще съм му благодарен,наистина има нужда да се хвърлят пари по него,няма и жило за километража евентуално от пловдив понеже ми е по близо,километража е като на 600 и жилото би трябвало да е същото!
      Величко Попов
      0882496036
      [EMAIL="baam@abv.bg"]baam@abv.bg[/EMAIL]

Коментар

Тия дребни работи насякъде се намират, жила, километражи и други глупости са като на 600, но имам предвид двигателя... там частите дали са същите или не са.
        KTM Fen

Коментар

Тия дребни работи насякъде се намират, жила, километражи и други глупости са като на 600, но имам предвид двигателя... там частите дали са същите или не са.
          и аз незнам дали са същите някой от форума ако знае може да сподели!
          Величко Попов
          0882496036

Коментар

Частите с 600 в 99% са еднакви, разликата е в бутало-цилиндър по всяка вероятност.Това е модел предназначен може би за Австрия. Там имат някакви данъчни облекчения до 500 кубика. Виждал съм пистови мотори с такава кубатура, ЦБР 500 примерно, който е еднакъв с ЦБР 600, но е версия за Австрия. Предполагам и твоя е такъв.

Коментар

Ако е така е добре Мотора ти е хубав, гледай си го, пожелавам ти много безаварийни часове!
              KTM Fen

Коментар

Надявам се това да ти помогне:www.rallye-tenere.net
                Там е цялото родословие на YAMAHA
                Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
                Джон Кенеди

Коментар

Първоначално публикуван от BukToP Преглед на мнение
                  Частите с 600 в 99% са еднакви, разликата е в бутало-цилиндър по всяка вероятност.Това е модел предназначен може би за Австрия. Там имат някакви данъчни облекчения до 500 кубика. Виждал съм пистови мотори с такава кубатура, ЦБР 500 примерно, който е еднакъв с ЦБР 600, но е версия за Австрия. Предполагам и твоя е такъв.
                  да от там е вкаран австрия
                  Величко Попов
                  0882496036

Коментар

Ако е така е добре Мотора ти е хубав, гледай си го, пожелавам ти много безаварийни часове!
                    много ти благодаря за хубавото пожелание,моето към тебе е същото,също искам да благодаря на всички който взеха участие в "разгадаването" на мотора ако може така да се каже
                    още веднъж благодаря на всички!!!
                    Величко Попов
                    0882496036

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X