Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Информация Yamaha XT 500Z Tenere

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Информация Yamaha XT 500Z Tenere

Първо ще кажа здравейте на всички,виждам че в форума над 90% от лицата който пишат постове са компетентни с всичко свързано с моторите! Ако може някой да ми даде повече информация за този модел на Yamaha,в талона на мотора пише само,мотоциклет yamaha 500,което не е никак изчерпателно като отида в магазин за части,сега ще се опитам да кача снимки,ако модераторите сметнат че темата не е за тук нека я преместят,благодаря на всички предварително!
    мотора е 89 година само с ел.стартер!
    Прикачени файлове
    Величко Попов
    0882496036
    [EMAIL="baam@abv.bg"]baam@abv.bg[/EMAIL]

До: Информация за модел на Yamaha

Прилича ми на XTZ Tenere,600.Виж на цилиндьра пише колко кубика е.

Коментар

Ямаха ХТЗ 600 Тенере.За първи път виждам застрелян мотциклет.Какви хора има по света?

Коментар

на цилиндъра пише 499к.б
        Величко Попов
        0882496036

Коментар

ето това е XTZ 600 TENERE / 1989

http://www.meucarronovo.com.br/mcn-8...a-GOO-1-1.html
          Величко Попов
          0882496036

Коментар

Абе ти да не си го купил тоя мотор от кръсника не коза ностра.Или те е ядосал и си го нагърмял с калашника. Те Yamahite са добри и послушни моторчета но този явно е вбесил мякого много.

Коментар

Здравей!Твоето мотор4е е Yamaha XT 500 Tenere.Аз имам ХТ 600

Коментар

Tenere 500 - няма, тва трябва да е Yamaha XT 600Z Tenere (XTZ) от 1989г. Този линк дето си го посочил е на същия мотор само че му е махната оригиналната предница и е сложена друга маска, евентуално от XT...

Това е твоят мотор или по точно твоята рама
                http://www.bikez.com/motorcycles/yam...enere_1989.php

А това, че на цилиндъра пише 500... явно двигателя ти е от друг мотор, най-вероятно XT 500...
                ето линк: http://www.bikez.com/motorcycles/yamaha_xt_500_1988.php
                P.P. Тва XT 500, добре изглежда
                Само че този е 88г на 89 няма снимка... но предполагам са едентични.
                Като гледам снимките май, съм прав. На XTZ tenere, тръбите на ауспуха са други, а твойте са като на този модел на XT 500.

ммм... явно не съм чак толкова прав, ХТ 500 88г е с манивела, а твоето, не е..., но ами ако ХТ 500 89г. е със стартер? То пък там няма снимка, ще се порова още малко може да намеря нещо...
                Търсих, търсих, нищо друго не открих... ясно е че е ХТ 500 двигателя, ама кой модел е , нз. Не ми се занимава повече да търся , виж ако искаш се занимавай, надявам се да съм ти помогнал доколкото мога.
                Последно редактирано от Daniel Gyorev; 07-12-07, 20:40.
                KTM Fen

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                  Абе ти да не си го купил тоя мотор от кръсника не коза ностра.Или те е ядосал и си го нагърмял с калашника. Те Yamahite са добри и послушни моторчета но този явно е вбесил мякого много.
                  лепенки са
                  Величко Попов
                  0882496036

Коментар

Първоначално публикуван от Daniel Gyorev Преглед на мнение
                    Tenere 500 - няма, тва трябва да е Yamaha XT 600Z Tenere (XTZ) от 1989г. Този линк дето си го посочил е на същия мотор само че му е махната оригиналната предница и е сложена друга маска, евентуално от XT...

Това е твоят мотор или по точно твоята рама
                    http://www.bikez.com/motorcycles/yam...enere_1989.php

А това, че на цилиндъра пише 500... явно двигателя ти е от друг мотор, най-вероятно XT 500...
                    ето линк: http://www.bikez.com/motorcycles/yamaha_xt_500_1988.php
                    P.P. Тва XT 500, добре изглежда
                    Само че този е 88г на 89 няма снимка... но предполагам са едентични.
                    Като гледам снимките май, съм прав. На XTZ tenere, тръбите на ауспуха са други, а твойте са като на този модел на XT 500.

ммм... явно не съм чак толкова прав, ХТ 500 88г е с манивела, а твоето, не е..., но ами ако ХТ 500 89г. е със стартер? То пък там няма снимка, ще се порова още малко може да намеря нещо...
                    Търсих, търсих, нищо друго не открих... ясно е че е ХТ 500 двигателя, ама кой модел е , нз. Не ми се занимава повече да търся , виж ако искаш се занимавай, надявам се да съм ти помогнал доколкото мога.
                    определено съм затруднен,като сменях маслото,филтъра ми го предложиха за ямаха хт 600е но те предполагам са еднакви с тези на 500
                    Величко Попов
                    0882496036

Коментар

Както обикновено, в България се внася какво ли не.
                      Модели произвеждани в ограничени серии, навън почти колекционерски, тук се сипят с автовозите от Италия.
                      Колега, имаш късмета да притежаваш Yamaha xt500Z 1990.
                      http://www.1000ps.at/gebrauchtes-mot...7-YAMAHA_XT500
                      Най-вероятно е произведена за някой пазар с по-особени изисквания спрямо кубиците.

Коментар

Първоначално публикуван от vilio1978 Преглед на мнение
                        Първо ще кажа здравейте на всички,виждам че в форума над 90% от лицата който пишат постове са компетентни с всичко свързано с моторите! Ако може някой да ми даде повече информация за този модел на Yamaha,в талона на мотора пише само,мотоциклет yamaha 500,което не е никак изчерпателно като отида в магазин за части,сега ще се опитам да кача снимки,ако модераторите сметнат че темата не е за тук нека я преместят,благодаря на всички предварително!
                        мотора е 89 година само с ел.стартер!
                        Здравей това ТЕНЕРЕ от Варна ли го купи?Малко прилича на моето старо ендуро но с малко промени.Иначе резервоара е крив на същото място а и гумите са същата шарка. Иване (ivan_j) като две капки вода са нали.
                        Последно редактирано от banjo; 08-12-07, 18:22.
                        Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                        Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от ivan_j Преглед на мнение
                          Както обикновено, в България се внася какво ли не.
                          Модели произвеждани в ограничени серии, навън почти колекционерски, тук се сипят с автовозите от Италия.
                          Колега, имаш късмета да притежаваш Yamaha xt500Z 1990.
                          http://www.1000ps.at/gebrauchtes-mot...7-YAMAHA_XT500
                          Най-вероятно е произведена за някой пазар с по-особени изисквания спрямо кубиците.
                          ами как да какво да кажа,много ти благодаря,значи питах предишния собственик каза ми че по мотора не е сменян нито двигател нито каквото и да е,това ме обърка допълнително защото такава ямаха освен 600 к.б не съм виждал,още веднъж благодаря!
                          Величко Попов
                          0882496036

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
                            Здравей това ТЕНЕРЕ от Варна ли го купи?Малко прилича на моето старо ендуро но с малко промени.Иначе резервоара е крив на същото място а и гумите са същата шарка. Иване (ivan_j) като две капки вода са нали.
                            Здравей, не доста далеч от варна,а резервоара е натиснат и от двете страни!
                            Величко Попов
                            0882496036

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
                              виждам че модела не ти е непознат,като сменях маслото източих много малко от него около 1,5л и толкова успях да долея малко под максимума е в момента на щеката,отвих само масления филтър и пробката на казанчето за маслото,случайно да има и някоя друга пробка която д? не съм отвил?
                              Величко Попов
                              0882496036

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X