Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос преди покупка на Хонда црф 2004 - Спешно

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Въпрос преди покупка на Хонда црф 2004 - Спешно

Първоначално публикуван от Gichev Преглед на мнение
    Предполага, че са клапани, защото моделът е известен с проблемните си клапани-титаниеви
    Нямам нищо против теб, но това което пишеш са глупости! Само CRF ли са с титан? Това с металните туниг ли е изобщо? Пишеш "веднъж запалил няма осезаем проблем" или тогава започва проблема?
    KX 450F 2008 HONDA CR-V 2000г 147к.с.

Коментар

Осем години карах CRF.Около 10000км.Вярно че беше 250 ....
      Два пъти сменях клапани.Симптомите си бяха баш такива.Спира да пали от стартер и манивела.С бутане от раз..и съм карал така 60-70км..
      Сменях само клапани /първия път титаниеви втория метални/ пружини гумички и гарнитура.
      Всичко друго беше без грам износване.Даже и веригата...
      ........................
      Иван Маринов
      CRF 250 X
      Не шансът определя съдбата на човека,а изборът!

Коментар

Първоначално публикуван от V.R.R. Преглед на мнение
        Добре де нали е продаден ,защо го мислите вече? Basko ,ти мотор няма да си намериш ако мислиш така! На този мотор може да му е бил проблема от доста неща от ел. проблем през клапани та до два оборота на болчето на карба. Защо веднага стигна до зключението ,че е за основен ремонт ,кое те наведи на тази мисъл? Това ,че не пали какво общо има с коляновия вал? Натегнати, подбити клапани знаеш ли какви симптоми имат,а износен цилиндър...и тн. Има доста теми писани от хора ,който са наистина на ТИ с тези мотори ,писани преди години(не сега) . Моя съвет-вземи ги прочети за да си подготвен за следващия път ,че и само от обща култура.
        Веднага ти казвамм колега защо мисля така,не изхождам от техническите си познания, а от това, че мотора е купен за 2700 лв. на 22 юли. След това на 7-8 септември се продава, човека ми каза,че не бил го карал много време и като тръгнал да го пали не апалил на манивела (един месец не е много време). Каза ми също че можело и проблема да е от карба и т.н. Е хубу де като е от карба що не си го направи и да го продаде за 3000-3500 , а го продава за 2500 - аьз ще тии кажа защо, защото проблема едва ли е малък. Както и да е мотора е продаден, Благодаря за отговорите на всички.

Коментар

Първоначално публикуван от pimax Преглед на мнение
          Симптомите си бяха баш такива.Спира да пали от стартер и манивела.
          Ок! Ама кога?? Топъл или студен,а гърмежи има ли?
          KX 450F 2008 HONDA CR-V 2000г 147к.с.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X