От каде мога да си намеря части за APRILIQ PEGASO 650 1997година?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Части за APRILIA PEGASO 650 1997
Свий
X
-
До: части
Кажи какво по точно те интересува...?
П.П. В софия мисля, че имаше един магазин на Априлиа, но незнам точно къде.Последно редактирано от Daniel Gyorev; 16-11-07, 17:54.KTM Fen
-
До: части
Първоначално публикуван от dominator_ Преглед на мнениеМагазина е на Кирил и Методий като влезнеш от М Луиза посока Ботев от лявата страна преди пазараKTM Fen
Коментар
-
До: Части за APRILIA PEGASO 650 1997
Приятел,казваи по-точно какво търсиш за тая априлия да помагаме,щото преди година ходих във въпросния магазин,поръчах едни части също за Пегасо,оставих капаро обаче пристигнаха съвсем други части.Оказа се,че не могли да ми доставят частите а на всичко отгоре не искаха да ми върнат и капарото,та бяха едни разправии.Съвета ми е конретизирай какво търсиш,ако е нещо по двигателя (с изключение на главата)поръчвай от BMW,защото BMW 650 и Pegaso са с еднакви двигатели.MX "KRT".....MX KRECUL RACING TEAM....
Коментар
-
75% съм сигурен че търси стартер/бендикс/ за този "мотор",още ли има хора които да не знаят за Априлия.....SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...
Коментар
-
Първоначално публикуван от BOBI_27M Преглед на мнение75% съм сигурен че търси стартер/бендикс/ за този "мотор",още ли има хора които да не знаят за Априлия.....If you want to be "пиян", drink "ракия", not "айран"
Кара: Honda XL 600R 1984'
Коментар
-
Здравейте,
Това е първия ми пост и за съжаление е по неприятен за мен повод. Карам APRILIA PEGASO 650 1997 и доста си харесвам машинката. Оказа се че имам проблем, който както разбрах е често срещано явление за марката и модела. Става въпрос за наранено покритие на единия от телескопите, което съответно води до прокъсване на семерингата. Намира ли се някой съфорумец който да има такова PEGASO на части с налични телескопи? Или ако не, давайте съвети откъде мога да намеря че сезона идва
Коментар
-
Първоначално публикуван от SlaviMTX Преглед на мнениеКолега имам цяла Априлия за части 98-00 година е ако искаш не6то пи6и .
Предварително Благодаря.Aprilia Pegaso 650 - 1997.
Коментар
-
Колеги намерих почти всичко останаха само магнета и главината за която се закача магнета .Отдолу в червено са маркирани тези дето ми трябват.
Моля помогнете да ги намеря.
0897223576Aprilia Pegaso 650 - 1997.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар