Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha tt 350 глъхне при рязко подаване на газ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Yamaha tt 350 глъхне при рязко подаване на газ

Преди да почнеш да чоплиш по тоците, няма да е зле да довършиш започнатото с карбуратора. След това би могъл наново да прочетеш темата. По-скоро някои мнения. При липса на положителен резултат с отстраняване на проблемите на мотоциклета, можеш да подхванеш и електрическия възел. Тази методика би следвало да допринесе за успех, дори и незадоволителен.
    Gnome Rhone AX2 800 1938
    Yamaha XT600Z 1VJ 1986
    Husqvarna Te 510 1989
    Argvmentvm ad novitatem

Коментар

Декември месец наближава със страшна сила . Тогава ме обхваща едно странно Коледно настроение и почвам всичко да умножавам по 3,14 Пи .

Коментар

Ще гледам да те хвана значи малко преди да те обхване това странно настроение [emoji2] Иначе на мен също не ми е приятно вече толкова време да не мога да го оправя или поне да открия коя е със сигурност причината, но просто мотора седи и се кара на село и мога да се занимавам само съботите и неделите с него.

Коментар

Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнение
          Декември месец наближава със страшна сила . Тогава ме обхваща едно странно Коледно настроение и почвам всичко да умножавам по 3,14 Пи .
          .... покрай Коледа не се правеха подаръци?
          Силата е нищо без контрол.

Коментар

Да - подарявам времето си на нуждаещи се .

Коментар

Колеги, онзи ден в събота майстора ми се обади и каза, че ще започва работа тази седмица. Така че тези дни ще ми се обади да ми каже кога да му го закарам и да видим най-после какво му е било. Пешо, радвам се и ти благодаря, че искаше да ми помогнеш с карба, но за сега няма да е нужно.

Коментар

За нищо , ето тук има един от вашия край - може да обмените челен опит : http://motori.cars.bg/m161501

Коментар

Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнение
                  За нищо , ето тук има един от вашия край - може да обмените челен опит : http://motori.cars.bg/m161501
                  Я виж ти , на едно прасе му дошла Коледата , ако му дам рязко газ , дали ще върви или ще глъхне?
                  В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Не, вчера му го закарах и днес го прибрах. Вече е готов и няма проблеми. Майстора каза че е настройвал карба и вече не хвърля огън има само едно много леко глъхнене, но при наистина много рязко навиване на масура, но е почти незначително а и мисля че и преди си го е имало, но тогава не съм навивал чак толкова рязко. Като цяло работа за няколко часа, но мен ме мъчи близо 3 месеца.

Коментар

еееее браво! сега остава само да се оправи малко времето и да го тестваш. аз също имам такива моменти, в които не знам как да поправя нещо и прекарвам време в чудене. а майстора знае къдеда рови и го оправя за никакво време. само да имаш добър майстор....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X