Първо здравейте, имам няколко проблема и запитвания, защото съм все още начинаещ с 4тактовите машини и като цяло ''по-новият'' мотор който карам а именно Хускварна ТЕ 610 98г. Като го взех собственика каза, че е сменял маслото миналия сезон и събира около 1.6 литър, но източих едва около 500гр. как изобщо е вървял този мотор
както и да е събра около 1.5литра, но нещо не виждам маслото на прозорчето иначе се вижда от горната пробка за наливането, защо , ще имам ли проблеми някакви ? Другия проблем е задната спирачка като го взех собственика каза че е с нови накладки и затова не хваща спирачката. Гледах накладките не хващат равномерно дали все още не са улегнали или има друг проблем. Пробвах да я обезвъздуша, но се скоравява малко педала и хваща малко повече и другото е че самата пробка е заоблена дали от нея може да прави въртели или някое цилиндърче, защото предния път като я обезвъздуших започна да кове но след 2-3 натискане скорави много и накладките задържаха и се наложи да отвия пробката и и да припомпя педала за да отпуснат накладките, та от какво може да е ?
Помагайте, благодаря предварително

Помагайте, благодаря предварително

Коментар