Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Голяма умора при каране на писта

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Голяма умора при каране на писта

Здравейте колеги, имам важен вапрос към вас.Карам Kawasaki kx250f 2005г. Карам го предимно на писта и адски много се уморявам приятели ми казват да си наглася кормилото,укачването и ръкохватките но проблема е че не знам как да ги наглася точно за мен

От: Голяма умора при каране на писта

Стрaнен въпрос.
    Никой не знaе кaк дa ги нaглaсиш точно зa теб.
    Всеки спорт носи физическa уморa.
    Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Тичане , много тичане , поне по пет километра на ден , по възможност в гората. Всекидневно упражнения , клякане , коремни преси , лицеви опори....... Едно време лиценз за състезател се получаваше след полагане на изпит , пет километра обиколки на мотопистата по стълбите , 100м. , 50лицеви опори , 100клякания , ..... , и всичко беше за време , не покриеш ли норматива , забравяш за мотор.
      В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Като четох заглавието на темата точно си помислих за общо физическата подготовка и за това, че мотокроса е един от спортовете, които най-много натоварват организма.
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Re: Голяма умора при каране на писта

Има доста клипчета в нета които обясняват как да си нагласиш кормилото и ръчките.
          Също така бих добавил да се опиташ да караш без да стискаш кормилото....когата си стегнат тялото се уморява много по-бързо.
          https://www.youtube.com/watch?v=gkvOACPnQjU

https://www.youtube.com/watch?v=snwEhBzqi0k

https://www.youtube.com/watch?v=rLhTmFvlIXQ

Коментар

Първоначално публикуван от drebniq_kz Преглед на мнение
            Здравейте колеги, имам важен вапрос към вас.Карам Kawasaki kx250f 2005г. Карам го предимно на писта и адски много се уморявам приятели ми казват да си наглася кормилото,укачването и ръкохватките но проблема е че не знам как да ги наглася точно за мен
            Ето това е моята тема,вино и ракия пиеш ли,ако не трябва да започнеш първо с тях,друго,бира,тя е заместител на водата,защо,защото във водата се развиват най различни бактерии.Като за първо време мисля че това стига,като потренираш малко ще ти дам и други съвети.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
              Ето това е моята тема,вино и ракия пиеш ли,ако не трябва да започнеш първо с тях,друго,бира,тя е заместител на водата,защо,защото във водата се развиват най различни бактерии.Като за първо време мисля че това стига,като потренираш малко ще ти дам и други съвети.
              Е те това е съвет на мЕсто ..иии..никакви пластмасови кренвирши и подобни боклуци..само агнешко и свинско..по-тлъстичко така..
              0899 шест5313нула
              За всекиго по нещо

Коментар

По-леко със съветите, че състезателя не може да смогне да ги чете докато тренира за издържливост.
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

А ето го и шеф Генчев,той е специалист по кухнята,може веднага да ти направи хранителния режим който също е много важен в издръжливостта.

Коментар

Колегите се шегуват благоразположено, но истината за физическата умора е факта, че вероятно не караш правилно. Вярно е ,че има много публикации по въпроса и е необходимо да се запознаеш с тях. Но най-доброто е, някой много по напреднал да ти даде добър урок.
                    WR 250 F, KLX 450 R

Нито съм вреден,
                    нито излишен.

Коментар

Наблягай на секса , другото е бошлаф .

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
                        ...ако е жив все още!!!
                        KX 450F 2008 HONDA CR-V 2000г 147к.с.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X