Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми с honda xr600

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблеми с honda xr600

Попламък се пише с В !!! Идва от думата плава , защото поплавъкът плава в бензина , а няма връзка с пламък или огън . На няколко места си го написал така и явно не ти е правописна грешка . Другите ти грешки не ги коментирам , но тази е фрапираща . ПоДплавък е също доста срещана дума тук .

Коментар

Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнение
      Попламък се пише с В !!! Идва от думата плава , защото поплавъкът плава в бензина , а няма връзка с пламък или огън . На няколко места си го написал така и явно не ти е правописна грешка . Другите ти грешки не ги коментирам , но тази е фрапираща . ПоДплавък е също доста срещана дума тук .
      Мерси, че ме поправяш! Се пак това ми е първия мотор и предпочитам да се науча сам да си го правя отколкото да го давам по майстори! Като знам как се работи по сервизите, пък и не е кой знае колко трудно човек да се научи!

Коментар

Първоначално публикуван от resum Преглед на мнение
        Мерси, че ме поправяш! Се пак това ми е първия мотор и предпочитам да се науча сам да си го правя отколкото да го давам по майстори! Като знам как се работи по сервизите, пък и не е кой знае колко трудно човек да се научи!
        Той и Пешо е майстор, така че му обясни, как се работи по сервизите
        SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Майстор чак не - доктор съм . Лекувам болни бръмзикалки . След "майстори" често се намесвам аз .

Коментар

Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнение
            Майстор чак не - доктор съм . Лекувам болни бръмзикалки . След "майстори" често се намесвам аз .
            И също зная, че много обичаш китайските машини
            SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X