Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КЛР 600

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• КЛР 600

преди месец си взех машината първи мотор ми е и чесно да ви кажа незнам как да се грижа за него като го взех момчето беше го обслужил напълно сега съм минал около 400 км с него и почвам да се чуствам несигурен от страна на масла води и други такива работи ако имате нерви обяснете ми като на първолаче какво да проверя и какво да направя

До: КЛР 600

Производителят на мотора ти препоръчва 10W40.
    Ако имаш конкретен въпрос - питай. Познавам добре този модел стругове
    Освен това търсачката ще ти каже също доста
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

1 ресъорите как се помпят
      2 от къде зима масло за бензина отделно ли се налива от това на двигателя
      3 докъде трябва да е нивото на прозорчето на двигателя
      4 много съм зле

Коментар

Първоначално публикуван от ColdFusion Преглед на мнение
        1 ресъорите как се помпят
        2 от къде зима масло за бензина отделно ли се налива от това на двигателя
        3 докъде трябва да е нивото на прозорчето на двигателя
        4 много съм зле
        Ти уби коча с мистрията....
        Ресори този мотоциклет няма. Мотори с ресори има до Втората световна война.
        Налягането в амортисьорите по-добре не пипай.
        Нивото на маслото трябва да е между чертите отстрани на прозорчето, и се гледа след сменен маслен филтър.
        При 4-тактовите мотоциклети масло в бензина не се налива.
        P.S.
        Доколкото забелязвам наистина не си в час с основни неща и с оглед на това горещо ти препоръчвам да повериш поддръжката на мотора на запознат човек.
        Животът ти зависи от това!!!

Коментар

като го караш на задна гума внимавай че въздушният филтър се пълне с масло слагай шишенце с маркуч от одушника.
          OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

...

http://enginez.hit.bg/kinds.htm#2takts

http://dvg.hit.bg/home.html

http://www.vbox7.com/play:29813630

http://science.howstuffworks.com/two-stroke2.htm

http://auto.howstuffworks.com/engine1.htm

Започни от тук...
            DCRT®

Коментар

Иве тенкю за полезните линкчета , обаче до днес не ми се беше налагало да ползвам смукач от както съм го купил... бутнах го докрай и кво да гледам... с него без него разлика никва. Въпросната джаджа неработи, ясно е че аз немога да си го управя, но колко ли ще ми коства ремонта му ?

Коментар

Иве тенкю за полезните линкчета , обаче до днес не ми се беше налагало да ползвам смукач от както съм го купил... бутнах го докрай и кво да гледам... с него без него разлика никва. Въпросната джаджа неработи, ясно е че аз немога да си го управя, но колко ли ще ми коства ремонта му ?
                Търси некой майстор бате.Зле е положението
                0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                Суперскан България www.decbg.com
                Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Очевидно смукачът не работи. Има голяма разлика със и без смукач. Дори се чудя как го палиш изобщо. Вероятно е в отворено положение. При подаване на газ от ауспуха излиза ли черен дим?
                  Винаги се пали БЕЗ ГАЗ!!!
                  Симптомите на заял в отворено положение смукач са голяма мощност и още по-висок разход на гориво и високи малки обороти при загрят двигател.Оборотите на топло без газ трябва да са 1000. Като начало провери дали жилото на смукача е в ред. Дали е закачено на лостчето и карбуратора. При КЛР карбураторът е KEIHIN 32. Може да отвиеш пластмасовата муфа, на карбуратора, която държи жилото и да провериш дали иглата се движи, като движиш лостчето. Възможно е и жилото да е здраво, но много натегнато и да не връща докрай.
                  Но доколкото схващам не си добре запознат с тези неща и по-добре се обърни към някой сведущ
                  Успех

Коментар

Определено не е в отворено положение и до сега не съм го видял да къди когато и да било. Забелязах че като е загрял и бутна смукача мотора гасне...

Коментар

Не трябва да гасне а да вдига оборотите при топъл двигател. А студен не би трябвало да пали без смукач. Мисля, че карбураторът ти е за реглаж.

Коментар

Тук говорих с едни познати те казаха че е нормално да гасне когато е загрял... съвсем ме объркаха. Ако е възможно още някои да искаже мнение по въпроса ще съм му благодарен

Коментар

Тук говорих с едни познати те казаха че е нормално да гасне когато е загрял... съвсем ме объркаха. Ако е възможно още някои да искаже мнение по въпроса ще съм му благодарен
                          Пич, ако наистина си от Стара загора, то ти си най-големия късметлия от ендураджиите...Просто си имаш на разположение най добрите от Crazy job Обикновено Ендуро.....Стара Загора! ...Хабиш място във форума(), просто излез на улицата?!
                          Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
                          KTM 350 SX 2011

Коментар

Не си бъзикай карбуратора нищо му няма абсолютно нормално е когато е загрял мотора като му дръпнеш смукача да гасне. Когато е студен мотора и дръпнеш смукача се получава поголямо обогатяване на сместта но понеже е студен му е супер.След затоплянето тази смес вече е прекалено богата и е нормално да огасне защото вече се дави.
                            Стефан Дянков

Коментар

Първоначално публикуван от diskusa Преглед на мнение
                              Не си бъзикай карбуратора нищо му няма абсолютно нормално е когато е загрял мотора като му дръпнеш смукача да гасне. Когато е студен мотора и дръпнеш смукача се получава поголямо обогатяване на сместта но понеже е студен му е супер.След затоплянето тази смес вече е прекалено богата и е нормално да огасне защото вече се дави.
                              Принципно е така. При КЛР обаче не гасне а вдига обороти и разходът става изродски.
                              Познавам доста добре тези машини. При тях карбураторът е Keihin. Обогатяването е чрез допълнително гориво, а не чрез въздушна клапа. Дори при много голям зор се дърпа смукача и моторът по-лесно преодолява сериозен наклон на по-висока предавка.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X