Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ако сложа на Хонда хр600 тръба в место гърне ще се повреди ли нещо?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: искам да попитам за хонда хр600 ако му сложа тръба в место гарне щесе повреди ли

Първоначално публикуван от toto_cagiva Преглед на мнение
    Сложих тръбата и карах тиа два дена с нея само токлова издържах на шума първоначално ме кефеше но после като угасвах мотора не чувах нищото какво става около мен за 5 мин. а за пламаците това си е вярно понеже не беше чиста тръба имаше нещо в нея но когато варна гаста на хр-а много яако гърмеше и излизаше огън хахахаха.Но сега взех оригинално гърне от яамаха вр 450 за 100лв от един приател гърнето е чисто ново свалил го е от една такава вав италиа катастрофирала има още части за такав мотор на някои ако му траа да казва но сега с тва гарне не мога да му се нарадвам просто сега е уникално .

---------------------------------
    "LET THE GOOD TIME ROLL"
    ---------------------------------
    Ако беше бягал по-малко от часовете в училище, освен правописа щеше да научиш нещо и за термодинамиката...
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

До: искам да попитам за хонда хр600 ако му сложа тръба в место гарне щесе повреди ли

Аз не бягам много от училище. Отивам за трети час и си тръгвам след петия .

------------------------------------
      "LET THE GOOD TIME ROLL"
      ------------------------------------
      Последно редактирано от iva_kx; 19-09-07, 16:50.
      LIVE TO RIDE/RIDE TO LIVE

Коментар

искам и аз така да се каже ако мога да ви попитам какъв ще е ефекта ако откача гарнето и остане само генерацията ..... ще се вдигне ли мощноста ...... а там за ефекта върху гумичките го видях по горе но ме интересува какъв ще е ефекта върху мощноста... мотора ми е yamaha xt600 86г. и ...... можете ли да ми предложите нещо др за увеличаване на мощността.... ?????

Коментар

Първоначално публикуван от offroad_fen Преглед на мнение
          искам и аз така да се каже ако мога да ви попитам какъв ще е ефекта ако откача гарнето и остане само генерацията ..... ще се вдигне ли мощноста ...... а там за ефекта върху гумичките го видях по горе но ме интересува какъв ще е ефекта върху мощноста... мотора ми е yamaha xt600 86г. и ...... можете ли да ми предложите нещо др за увеличаване на мощността.... ?????
          От този вариант ще се откажеш най-най-много на третата минута. Пък и кво да си играеш да махаш само гърнето, махни тръбите направо от цилиндъра
          Иво Георгиев
          Gworkshop

Коментар

Първоначално публикуван от Husaberg Преглед на мнение
            От този вариант ще се откажеш най-най-много на третата минута. Пък и кво да си играеш да махаш само гърнето, махни тръбите направо от цилиндъра
            а въпроса за мощността как стои ... пробвал сам ..... не е чак толкова зле звука не ми пречи пак и като карам предимно из горите .... няма и на др да му пречи ????

Коментар

а въпроса за мощността как стои ... пробвал сам ..... не е чак толкова зле звука не ми пречи пак и като карам предимно из горите .... няма и на др да му пречи ????
              И в горите има живот, не само в града
              За да работи добре двигателя, трябва изгорелите газове да излизат с определена скорост през аспуха. Дължината на тръбите също има значение. Японеца толко се е мъчил да го направи този аспух, а ти искаш да го махаш - недей тъй.
              Трябва да си съвсем глух за да караш мотора си без никакви аспуси. Отначало наистина е кеф да гърми, но след 30мин. почват да пищят ушите и се чудиш защо ли те е заболяла главата

Вдигане на мощността се прави като се смени аспуха или цялата генерация с някоя специална спортна и смяна на жигльори в карбуратора. Въобще това си е цяла наука.
              2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Преглед на мнение
                За да работи добре двигателя, трябва изгорелите газове да излизат с определена скорост през аспуха. Дължината на тръбите също има значение. Японеца толко се е мъчил да го направи този аспух, а ти искаш да го махаш - недей тъй.
                Трябва да си съвсем глух за да караш мотора си без никакви аспуси. Отначало наистина е кеф да гърми, но след 30мин. почват да пищят ушите и се чудиш защо ли те е заболяла главата

Вдигане на мощността се прави като се смени аспуха или цялата генерация с някоя специална спортна и смяна на жигльори в карбуратора. Въобще това си е цяла наука.
                ахам ем благодаря за савета ще го имам на предвид ама за скапи спортни генерации вече няма пари след нещното посещение до yamaha-bg .....одраха ми кожата меко казано .....

Коментар

за такъв мотор търся жило за километража,ако някой знае от къде мога да намеря нека каже багодаря предварително!!!
                  Величко Попов
                  0882496036
                  [EMAIL="baam@abv.bg"]baam@abv.bg[/EMAIL]

Коментар

До: Ако сложа на Хонда хр600 тръба в место гърне ще се повреди ли нещо?

088 7337654 - Стефан(bobimx.com)
                    Аз от него си поръчах за хр-а
                    Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                    Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Здравейте, какво мислите за подмяната на стандартното гърне на мотора с резонаторно от лек автомобил? АСПО правят много симпатични такива заглушители и цените варират между 25 и 35 лева. Има оварни, кръгли и тип Пура. Става въпрос за ХТ 600, някой карал ли е с такова, защото имам идея за слагам, пък не съм 100% сигурен какъв ще е ефекта
                      2015 KTM EXC 450 six days Argentina
                      Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Преглед на мнение

Добре Митак, а примерно ако сложа ауспух от Yz-ка примерно на Dr 600 пак ли ще му наруша изпускателната способност, като се има впредвит че са различни кубици и прочие ?
                        KTM Fen

Коментар

Първоначално публикуван от Daniel Gyorev Преглед на мнение
                          Добре Митак, а примерно ако сложа ауспух от Yz-ка примерно на Dr 600 пак ли ще му наруша изпускателната способност, като се има впредвит че са различни кубици и прочие ?
                          Ако размерите му са много близки до тези на ДР600 (което ме съмнява) може и да стане.
                          2010 CRF 250 R

Коментар

..напротив шума пречи и на тебе..има проведени много изследвания и всички са единодушни че шума оказва пагубно влияние върху човешкия ортанизъм
                            преди време имах един 400 yz-f така трещеше чеее..всичко се тресеше наоколо..веднъж направих едно походче 100 тина километра с него.....накрая лошо взе да ми става..направо вътрешноститети се тресат като дадеш газ..после вече му намерихме хубава вата и проблема се поразреши..но...

-да не говорим на околните как се отразява и какво започват да си мислят за нас ендуристите...научи се да използваш стандартната мощтност на хр600 то и ти гарантирам че ще ти е повече от достатъчна

Коментар

Нищо не казвате относно написаното от мен по-горе....въпросните заглушители на Аспо и на Крафт изглеждат чудесно, въпроса е как ще се представят на мотоциклет ?????
                              2015 KTM EXC 450 six days Argentina
                              Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Първоначално публикуван от vladko33 Преглед на мнение
                                Нищо не казвате относно написаното от мен по-горе....въпросните заглушители на Аспо и на Крафт изглеждат чудесно, въпроса е как ще се представят на мотоциклет ?????
                                Пробвай и ще стане ясно
                                С аспусите е така - правят ги да отговарят на определени изисквания и после на изпитанията става ясно дали е така.
                                2010 CRF 250 R

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X