Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кавазаки KX250F 2005г губи токове и гасне

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Кавазаки KX250F 2005г губи токове и гасне

А това гаснене кога се появи ?
    Голяма брадва се задава, жалко за момчето. Предполагам с какъв мерак си го е взел.
    Kawasaki 125KX 1991 -> KTM 520 EXC 2001 -> КТМ 525 SX + SM 2005 -> KTM 200 EXC 2007

Коментар

А ако може да сподели с нас и от кой тарикат го е взел .....
      0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Пепи, луфт според мен не е имало (поне в началото) проблема е от това, че КВ е спукан и при някакви обороти започва да замята от натоварването и като си промени разстоянието от датчика и гасне. Явно от самото начало пукнатината е била малка и затова е нямало поражения по датчика.... Вала го напъвах навсякъде и на никъде не мръдна когато го гледах. Днес ти сам видя, че лагерите са перфектни. Луфта е дошъл когато спуканото е станало по голямо и то защото двете части на вала вече нищо не ги свързва. Хубаво е, че отнесе датчика а не роди докато се е търсила причината за гасненето. Сега един вал и моторетката ще е на 6.
        Качи снимки да се види как е спукан вала.
        EXC TPI 2019

Коментар

Ще се забавя със снимките но мога да споделя човека се казва Пещо и живее в София точно до надлез надежда.
          0878424143
          0887424150

Коментар

Първоначално публикуван от Stanislav WR Преглед на мнение
            Пепи има всякакви индивиди, затова който си купува мотор да гледа внимателно и да води човек който разбира.
            Добре ,до коя година са с две масла или всички кроси 4-ри такта са с
            две масла аз съм питал и са ми казвали ,че само CRF са само с две?
            KX 450F 2008 HONDA CR-V 2000г 147к.с.

Коментар

Влади и Аз така знам, че црф-а е с 2 масла едно в скоростите и едно в двигателя.
              Нukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !

Коментар

Да съживим темата малко след подманата на вала с чисто нов с биела и лагери на Висеко отново проблема остава.Всичко е направено по книга мотора работи 10-15мин ама през това време немаше никакви адове и изведнъж пак изгасна и пак същото.Сега даже и не пали от раз ми риташ като луд защото преди със счупениа вал като изгаснеше поне палеше от раз.Утре ще го ебавам нещо пак ще пробвам с искрата ако се гаси като дадеш газ вече не знам какво да е дано е нещо друго че вече ми се изчерпа търпението.
                0878424143
                0887424150

Коментар

В крайна сметка всичко си е било от скъсания вал. Днес се смени звездата с датчика на КВ и проблема с гасненето изчезна. Оправих му жилата на газта. Цял ден е бръмчал във всякакви режими..... и нито веднъж не загасна. Остава само Пепи да качи снимки на вала.
                  EXC TPI 2019

Коментар

Пустите снимки съм ги затрил.Майната им въпроса е да не прави мизерий повече мотора и да се кара.
                    0878424143
                    0887424150

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X