Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пружини на клапани

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Пружини на клапани

Опитах се да обясня кое как и защо , който разбрал - разбрал. И още нещо , всмукателните клапани са отворени когато буталото се движи надолу , а изпускателните са отворени когато буталото се движи нагоре и създава налягане.
    В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Грешката е моя, 5-те клапана ме объркаха.
      EXC TPI 2019

Коментар

Мерси за бързите ви отговори,колеги.Днес и аз се рових и видях как седят нещата.Всмукателните са по яките пружини,изпускателните по слабите.Пружините са едно към едно,само са оцветени по различен начин-синьо и червено.

Коментар

Първоначално публикуван от ToN4Y Преглед на мнение
          Мерси за бързите ви отговори,колеги.Днес и аз се рових и видях как седят нещата.Всмукателните са по яките пружини,изпускателните по слабите.Пружините са едно към едно,само са оцветени по различен начин-синьо и червено.
          Колега ,би ли добавил само кой цвят къде е ,да не стават грешки ,че и аз си купих пружини и си ги натписах ама не са при мен в мемента за да го напиша с големи букви.Аз си купих прожини за за да ги сменя профилактично ,но би ли ми споменал ти като имаш набюдение какво става (какви са признаците) когато пружините са за смяна? И аз карам кх450ф 08г.
          KX 450F 2008 HONDA CR-V 2000г 147к.с.

Коментар

Нямам никакви наблюдения още .сменям ги защото сменям всички клапани и искам всико да е ок.Иначе-червени-изпускателни,сини-впускателни

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X