Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кросс-Китайче.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Кросс-Китайче.

Колета пробваме се да те предпазим да не си отваряш беля на главата , но ти си знаеш. Всеки си вика бутало 20 лева това толкова пари онова толкова пари, но нервите и здравето са по-скъпи и ценни. Има да псуваш и хвърляш творението по баирите и да се чудиш на кой да се обадиш да те пребере. Лично мнение вземи някоя 125-ца японка и си прави кефа

Коментар

Що не си инвестираш спестените пари в Хондата и да си гледаш кефа ами мислиш само как да си усложниш живота?

25 коня, ми то и стари СОЦ возила има по толкова, ама... Болтовете са ти най-малкия проблем. Аз слагам задължително двустранно шайби с пресована гума на тях и гайка с пластмаса против саморазвиване от вибрациите. Като цяло няколко човека които са изпатили и имат преки наблюдения ти казаха мнението си. От там на татък ти си решаваш, но не бързай да си харчиш парите, в бързината си повлиян от емоцията човек греши. Няма да те разубеждавам, просто споделих моето мнение. Успех.
      If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Разбирам ,че искате да не избързвам и ,че сте го изпитали затова го казвате за което много голямо мерси!
        Да не ставам досаден един въпрос последен към Dimitar Nechev колега колко време го кара твоето китайче и какви са ти впечатленията като го взе и сега в момента. От какво да се плаша най-много ако реша да го взема.?

Коментар

Карах го 2 месеца. Отдавна го няма, не е между живите. Просто умря и реанимацията беше безсмислена. След това си купих истински мотор.

Коментар

Умря? Ще можеш ли да уточниш.? Втора ръка ли го взе? Колко го кара за тези 2 месеца и какво се е случило,че да е безсмислено съживяването.?
            Поздрави.

Коментар

Ново. Умря бутало, цилиндър, сегменти, клапани. Преди това електрониката, спиците, лагери предни и задни. Излизам от темата. Успех. Намери си здрава каска.

Коментар

Във всяко мнение на Димитър Ненчев аз го подкрепям напълно. Няма смисъл да си даваш парите на вятъра. Имам приятели които имаха китайски мотори и дойде времето където си взеха японска машина и са много по-доволни. По-здрави, По- безопасни..

Коментар

Хихи Благодаря за информацията ще ми е полезна... Днес ще го тествам и ще ви споделя впечатленията си и тогава ще го мислим...Ако го взема случайно да се надяваме да не се случи като с твоето...Мерси много за инфото.

Коментар

Колеги извинявам се ,че съживявам тази тема ,но искам да попитам от въздушно охлаждане може ли китайче 250цц да стане водно ?
                    http://motobg.net/zcart/index.php?ma...=index&cPath=5
                    От този сайт да взема нужните неща (цилиндър ,глава за водно и там водна помпа) дали ще станат на въздушното.??? водната помпа има ли къде да се закачи?

Идентични ли са частите и т.н. Ако някой е запознат нека пише.
                    Поздрави.
                    Моето мнение ,че трябва да стане понеже е еднаква кубатура и всичко е еднакво ,но не знам дали има място за закачане на водната помпа и дали освен цилиндър и глава трябва да се подменят и буталото и разпределителния вал.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X