Колеги мисля да си взимам китайче ми предлагат мотора е реплика на црф 250 ,но е с въздушно охлаждане. 2009 година горе долу е добре утре ще отида да го тествам. Искам да питам някой запознат с тези модели ,здрави ли са ? Какво обслужване ще искат и прочие. Бях чел ,че тези Х-мото са доста сполучливи...Този който мисля да взема е с марка Zongshen Zs200gy-2 . Също така колко конски сили е това моторче ,ще има ли силата да ме вози по гората и да не прегрява естествено...Виждам,че задните венци са им доста малки евентуално,ако е слабо доста на големи баири може да се увеличи задния с няколко зъба... Дайте си мненията Благодаря предварително и Поздрави!!!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кросс-Китайче.
Свий
X
-
От: Кросс-Китайче.
Провери първо дали има резервни части за тях. Има една фирма в Търговище и предлагат доста части за китайски боклуци. Бих казал всякакви части. Според моя скромен личен опит, по-добре едно кавазаки 250 втора ръка. И си ходи в гората колкото искаш. Иначе вземеш ли китаец, не се отдалечавай много, че иначе много ще го буташIf you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!
Коментар
-
Има супер качествени китайски стоки. Въпроса е за кой пазар и на каква цена. По подразбиране се разбира, че щом колегата пита за китаец, значи иска нещо евтино. Е на такава цена - такова качество. Не напразно един чисто нов японец е поне 10 пъти по-скъп от чисто нов китаец.If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!
Коментар
-
Да колега правилно си разбрал,че искам нещо по-евтино , но пък ще ви покажа нещо интересно.? http://motobg.net/zcart/index.php?ma...roducts_id=424 Бутало 35 лева? Цилиндър 70? Що за подръжка е това ? Те тези части да не се сменят през два дена.?
Много ме зарибиха имат външен вид като голям хубав крос другото което е ,че имат звук и вървежа ще го видя утре и ще ви кажа как върви китайче 250цц 4т.
Вижте сайта и си кажете пак мненията ,а аз мисля,че за разходки не би трябвало да не се отдалечавам ,все пак колко китайски скутери се карат навсякъде по България и не само...Може и тия да са сполучливи щом правят все още нови модели...Този който ще взимам е 2009 година ,но е малко поизпуснат , не е каран около половин година и има тук там ражда по веригата... Благодаря много за коментарите всичко е от полза...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Петър Богданов Преглед на мнениеще ви кажа как върви китайче 250цц 4т.Yamaha WR 200
Коментар
-
Лично мнение , но по добре Японски от 90-те или края на 80-те години от колкото китайче. От тези който ги продават в БГ за по 1000 лева парчето нови не става нищо. Това чудо най-много да те пребие някъде. Спиците се разхлабват на 2-рия километър, ВСИЧКИ болтове се саморазвиват на 2рия ден.Главините се чупят все едно са от пластмаса.Амортизация няма никаква. Болтовете като се пробваш да ги затегнеш малко повече уж да не се развиват или се късат болтовете , или посират резбата. Ако случайно се излъжеш да го вземеш си вземи и лепило за резби, поне да се налага по-рядко притягане. Това което написах е лично мнение и не искам да засегна или обидя някой
Коментар
-
Прочети какво е написал Емил Манев в предния си пост. И това е само началото. След един месец се приготви за ремонт на бутало - цилиндрова група и клапани. Казах ти че имам опит с такъв. По шосе с 90 км/ч ми се разви гайката на задната ос,късах спици, счупих лагер и докато се прибера задната капла беше с право проходно "лагерно гнездо" или каквото е останало, последва стъргане на струг, ново лагерно гнездо с нови лагери, този път 6 броя лека серия, и още куп глупости, предполагам, че не е нужно да продължавам.If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!
Коментар
-
Като цена е приемливо и доста достъпно. Имайте впредвид,че не очаквам от мотора да летя с него по баирите ами да се разхождам,не знам защо ,но мисля ,че ще върви прилично водят го някъде 25 конски сили което не е малко за разходки в гората. В сравнение с симсом би трябвало да лети ,а сравнение с хондата ми хл 600 няма база за сравнение ,поне така предполагам.
Ами ако се подменят болтовете около двигателя по планки и прочие дали ще се отстрани проблема с късането им? И другото което е все пак ,че се развалят да ,но и японците също ,( Не ,че подкрепям китайците или ги защитавам просто мнение)
Че за един месец ще скапе ли бутало това нещо.? Все пак е 4т.......Другото което е на единият който гледам е разбита също задната джанта и е подменяна с друга...Като цяло ако кажем ,че е на добра цена и е за разходка моторчето какво ще кажете.? Рискът все пак от пребиване е доста голям като чета какви неща са ти се случили на тебе...,но на мен ми се случи с Априлиата същото и затова не е гаранция никъде.... Отново мерси много за коментарите...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар