Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подръжката на ендурото

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Значи през аспуха безгрижно можеш да напълниш цилиндъра с вода, Събин май има едни такива снимки-за последствията след миене с водоструйка.Така че слагай тапа задължително!Колкото до скоростите, аз ги качвам нагоре без съединител,а надолу със и с междинна газ,така ми се струва че най-мазно влизат.
    offroad фен
    1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
    TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

И аз така ги сменям скоростите. Ама аз като мия мотора, запушвам аспуха с найлон

Коментар

дидо сигурно си мислиш че е 95та щото на джантите така пише
        по принцип ако на джантите пише че са след 06 95 та значи е модела за 96та но за моторите дето идват от япония даже може да пише 04 95 и пак да са модел 96та
        даже хората от юни си купуват обикновенно модела който ще е за следващата година

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
          дидо сигурно си мислиш че е 95та щото на джантите така пише
          по принцип ако на джантите пише че са след 06 95 та значи е модела за 96та но за моторите дето идват от япония даже може да пише 04 95 и пак да са модел 96та
          даже хората от юни си купуват обикновенно модела който ще е за следващата година
          Митков, това не го знаех! Благодаря ти за информацията. Ама на моя китюк на джантите нищо не пише и аз така не мога да разбера реалната година на мотора. Както ида е...

Коментар

И на моите джанти не пише година - хубаво ги гледах. Видях че пише на задната вилка, зад калобрана на амортисъора (релефни цифри) и на страничните кори има таблица с години и месеци и на 95 има плясната пъпчица, ама месеца не го помня.
            No bike - no fun!

Коментар

Джантите в BG лесно се сменят, а на маркучите за спирачките също има дата на производство, но те обикновенно се произвеждат преди мотора, така че е нормално, той да е една година по-млад.
              Ендурото и сексът не са шега работа !
              -------------
              Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
              http://crazy-job.com

Коментар

не може да не пише нищо на джантите
                я вижте пак то е ясно че няма да пише "сделано в 1995"
                пише го само с две цифри например 05 95 като около тях може да има и други цифри и букви
                то е ясно че не може джантата да е произведена след целия мотор
                първо се произвеждат частите след което се сглобяват
                японските фирми имат обаче принцип да не се държат големи количества части да "залежават" но оптимално бързо всичко да се оползотворява така че не минава много време между производството на частите и мотора като цяло.
                Друг е въпроса след колко време се продава самият мотор
                има някои дето с години събират праха докато ги продадат
                като им мине годината обикновенно в по цивилизованите страни ги пускат на много изгодни намалени цени
                точно такива са повечето нови мотори които се внасят в България напоследък в това разбира се няма нищо лошо
                в Гърция обаче ми прави впечатление че мотори дето са стояли по 2 че и повече години в магазина пак си ги продават на същите цени
                въпреки че не са най актуалния модел
                но за тях това май е съвсем нормално на всичкото отгоре им искат по дебели цени от колкото другаде на чисто новите

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X