Тоя пък как ми го заби с един мотор,няма да говоря...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Двигателите на Yamaha YZ 450 F и Yamaha WR 450 F?
Свий
X
-
...
Ами .. по-добре кажи, че да се знае ...Първоначално публикуван от krasioТоя пък как ми го заби с един мотор,няма да говоря...
хубаво е да се знае и доброто и лошото...
аз само по слухове говоря, защото нямам възможности за нов мотор (а и желание) - не карам "състезателно" така че сносна машина на 10-ина години в добро състояние ми стигаПът без препятствия обикновено не води до никъде.
Коментар
-
Пешо, с тези 15 години си вече пенсионер за мотокроса! Хората вече почват от бебета да тренират. Я не се ебавай, ами си търси като искаш хубав мотор от новите модели ендура. Всички са вече направени добре, та дори и Сузуки DR-Z 400 не е за изпускане и е свястна машина. ... и не се разсейвай в час с мотори, ами хващай гаджетата за задниците!
Коментар
-
Така е,напълно си прав, ама аз никога не бих отишъл на състезание. Аз го правя заради чистия въздух и заради тягата на мотора, ендурото те кара да се чувстваш като бог...да имаш контрол за нещо. Предпочитам да си зема един YZ защото е проста машина и без простотии, яка мощт. Разбира се като се кача на нея, още първия път ще се пребия 50 пъти ама ще се науча да я карам майсторската след 5-6 години.Първоначално публикуван от Жоро ХаджиевПешо, с тези 15 години си вече пенсионер за мотокроса! Хората вече почват от бебета да тренират. Я не се ебавай, ами си търси като искаш хубав мотор от новите модели ендура. Всички са вече направени добре, та дори и Сузуки DR-Z 400 не е за изпускане и е свястна машина. ... и не се разсейвай в час с мотори, ами хващай гаджетата за задниците!
Не знам може да е и CRF X . Ама ще си купя като поевтенеят.
Коментар
-
То ако ми го дадеш ша са фукам 2 седмици, че съм карал такъв красавец като WR-а
. YZ и WR ми харесват еднакво, като порасна бих си ги купил и двата!
За сега ще си карам това моторче, което ме кефи
:
(Извинете ме за големия формат на снимката. Това съм аз в фанелка на братята от ямаха. Малко ми е големичка, ма тя е работна
Мъча са да освоя тайните на монтиора на ендуро
)

--------------------------------------------
Това карах преди: http://htftp.offroad-bulgaria.com/ma.../200-2takt.jpg
Това карам сега: http://htftp.offroad-bulgaria.com/ma.../Az/Djebel.jpg
Това бих желал да карам
: http://htftp.offroad-bulgaria.com/ma.../Az/YZ450F.jpg
Това съм аз (ухилил съм се ама от каската не се вижда) :
http://htftp.offroad-bulgaria.com/ma...i/DSC01487.JPGА бе кретен съм си квото и да си говорим, изглеждам на горната снимка като мотокросис ама не съм. Ливада съм все още
!
Коментар
-
Петре слушай кво ти пее радиото
- Жоро Хаджиев
Имам чувството, че не си се качвал на YZ450F, щото ако си - ше знаеш, че тва не е лесен за каране мотор. Митков по едно време имаше YZ400F, карал съм го и да ти кажа тва животно дърпа яко - чудя се защо са му сложили толко много скорости като и 3 му стигат. На която и да врътнеш газта все тегли. Разправят, че 450-то е още по яко.
Щом ти е кеф да караш ендуро - вземи си ендуро мотор
. На кросовия окачването е по-твърдо и скоростите не са подходящи. Особено ако някъде ти потрябва да минеш бавно на 1-ва.
Да не ти разправям пък какъв шум вдига
Трябва да се кара с шлемофони, щото за 4-5 часа разходка ще ти отиде слуха
С две думи - той производителя го е определил: YZ са кросовите модели дето са за мотокрос, а пък WR са ендуро моделите дето са за ендуро
2010 CRF 250 R
Коментар
-
За такъв мотор бая фитнес трябва иначе силите ти ще са колкото да се изрежеш два-три пъти до кафенето и после да се прибираш да почиваш
Аз веднъж също карах yz400f и останах изумен от силата на двигатела. Едно грешно врътване на масура и си на задна гума, а после на земята ако не внимаваш - мотора не прощава
No bike - no fun!
Коментар
-
абе момчета вие Джеймс Стюарт знаете ли го кой е
ако не знайте ще ви кажа тва е едно негърче което в момента е най бързия състезател на планетата нема Кармайкъл нема Евертс тоя пич е по луд и от двамата взети заедно
тоя същия с 125 дава по бързи времена в американския шампионат от бат ви Рики Кармайкъл който пък като дойде в европа тупа с по обиколки всичко живо
та тоя същия Стюарт от няколко години го питат що не вземе да мине в по горния клас и пари му дават с милиони в зелено
и човека им казваше че още не е за горния клас
па ние ли дето всичкото ни каране на куп е по малко от колкото тоя пич кара за една седмица ние ли сме толкоз голяма работа че да караме 450куб машини
като искате карайте ама и толкоз ще ви е карането по скоро ще се возите
знам всички искаме изведнъж да станем големи майстори изведнъж и много бързо ама тая така не става
Стюарт ако не го знаете Бочака с сигурност го знаете питайте го него как се кара YZ450F
да видите кво ще ви каже
тия мотори искат сериозна подготовка
еи тва е и една от причините и то май основна дето стават толкоз сакатлъци щото всеки си мисли че е някакъв свръх талант и че от вчера се качил на мотор ама неска вече е номер едно
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на Вчера.
Коментар