Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yаmaha ttr600 Не пали и гърми.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Yаmaha ttr600 Не пали и гърми.

Запалихме ТТР - а . Всичко е точно, работи като по часовник . Причината за 1 седмица лутане и мислене бе, че явно всъщност датчика на запалването не е на 36 градуса, както си мисля, ами на повече и сме давали по-голям аванс . И моторът, преди да го разберем това, гърмеше до небесата , бабите се озъртаха по терасите, а моторът не вървеше, а само хвърляше пламъци или пушеше . А колко ритници изядахме ... добре , че бяхме с ботуши .
    Хубавото е, че вече си имам работеща схема за запалване на ттр600 и ако някой има нужда на вашите услуги съм . Разполага с ограничител на оборотите, минимален аванс при ритане с манивела, което на теория премахва риска от чупене на крака , светодиод, коЙто светва при всяка искра .Мога да добавя и други екстри, ако някой има предложения.

Коментар

Първоначално публикуван от basejn Преглед на мнение
      Запалихме ТТР - а . Всичко е точно, работи като по часовник . Причината за 1 седмица лутане и мислене бе, че явно всъщност датчика на запалването не е на 36 градуса, както си мисля, ами на повече и сме давали по-голям аванс . И моторът, преди да го разберем това, гърмеше до небесата , бабите се озъртаха по терасите, а моторът не вървеше, а само хвърляше пламъци или пушеше . А колко ритници изядахме ... добре , че бяхме с ботуши .
      Хубавото е, че вече си имам работеща схема за запалване на ттр600 и ако някой има нужда на вашите услуги съм . Разполага с ограничител на оборотите, минимален аванс при ритане с манивела, което на теория премахва риска от чупене на крака , светодиод, коЙто светва при всяка искра .Мога да добавя и други екстри, ако някой има предложения.
      Браво! Хора като теб са нужни в този форум!
      KX 450F 2008 HONDA CR-V 2000г 147к.с.

Коментар

Първоначално публикуван от basejn Преглед на мнение
        Привет, имам същия мотор и ми беще интересно всичко, които е станало. Дай някакъв адрес за кореспонденция, може да се наложи да обменяме опит/по-точно аз да имам нужда/. За сега мотора работи дабре. Имаше същите симптоми, но гумените преходници към карбуратора се бяха разлепили. Смених ги , почистих карбуратора и се наслаждавам на работата!
        Приятен ден.
        пощата ми е MRIANKOV@ABV.BG

Коментар

Здравейте колеги! Имам проблем с моя ттр600 и се надявам някой от Вас да ми каже къде може да е проблема!
          Мотора пали но не държи постоянни обороти (тоест прекъсва) а като му подам гас не може да се форсира отново прекъсва патка и в един момент глъхне и гасне. Благодаря ви предварително

Коментар

колега даи телефон да те питам няколко вапроса относно един ттр вдигнахме ръце

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X