Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Допълнителна тежест за маховик на CRF450R

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Допълнителна тежест за маховик на CRF450R

Честита придобивка!
    Пусни някоя снимка
    Относно менюъла, на Чинела му се подмятше една излишна сервизна книга, ама нека той си каже.
    DCRT®

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
      Честита придобивка!
      Пусни някоя снимка
      Относно менюъла, на Чинела му се подмятше една излишна сервизна книга, ама нека той си каже.
      Имам да но тази която е на англииски Будин ми я взе иначе мога да ти дам една на три други езика ама не помня какви бяха но не е болка за умиране щото повечето неща са със снимки и цифрите са си цифри, говоря за хлабини, размери или количества течности абе става горе долу пък ако имаш и гадже да знае един от тези езици си чук.

И аиде в темата за хвалби да видиме снимка на тоа дзвер аз нали съм луд по тях "CRFте" та ще ми е интересно а и се радвам, че се увеличаваме с още един щото оранжевото нашествие е пагубно за нас
      Последно редактирано от Chinela; 14-11-07, 08:10.

Коментар

точно такива книшки с картинки за хлабини и количество течности ми трябват ,езика не е от значение.А снимки ще мога да кача другата седмица.
        [FONT=Times New Roman]Мотори и щури хора не се свършват.[/FONT]

Коментар

приатели помогнете!на приател,персонално на чинела.карахме на 18-11-2007,аз с хт350 тои с ктмеь525-невероятен мотор/лош за планински терен/колегата се регестрира в момента та, за това пиша от негово име,помогнете със информация ,възможен лие подобен кит,и ако е възможен как да стигне до там

Коментар

Първоначално публикуван от ivo tnt Преглед на мнение
            приатели помогнете!на приател,персонално на чинела.карахме на 18-11-2007,аз с хт350 тои с ктмеь525-невероятен мотор/лош за планински терен/колегата се регестрира в момента та, за това пиша от негово име,помогнете със информация ,възможен лие подобен кит,и ако е възможен как да стигне до там
            Добре дошъл на новия ни колега във форума, доколкото разбирам този КТМ е EX поне такива клавиши си натиснал на клавиатурата но не си написал годината това също е важно а и си мисля щом е крос трябва да е XC но нищо напиши годината и да видим какво може да се направи. По принцип не би трябвало да има проблем особено ако си чел внимателно по горното мнение на КРАСИ

Коментар

Чинел прав си,явно вчера след погълнатия керосин и салата съм грабнал гумената клавиатура,и съм съм писал offroad стил.така модела е 2003 KTM EX 525.А щтастливия собсвеник е вече регистриран под псевдоним bobsa.

Коментар

за КТМ 2003г. модел ЕХС и МХС има маховици на фирма Steahly Off Road в три варианта 35,41 и 43 унции които добавят между 3 и 11 унции допълнителна тежест ( 85 до 310 грама )
                "91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
                MG Racing Team

Коментар

Здравейте,
                  Интересува ме къде в София може да се купи/поръча тежест за маховик (или по-тежък маховик) за CRF250R 2005 година.

Коментар

Първоначално публикуван от XaBaTa Преглед на мнение
                    Здравейте,
                    Интересува ме къде в София може да се купи/поръча тежест за маховик (или по-тежък маховик) за CRF250R 2005 година.
                    Ами в София май няма да може, не е резервна част която се предлага от хонда а се прави от фирми занимаващи се с афтермаркет части или по-точно с тунинг.
                    Пробва по интернет от щатите.

Коментар

със сигурност няма кой да държи такава резервна част на склад ....то не е и резервна, а по скоро екстра ....освен от някоя поръчка ако е останала невзета
                      "91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
                      MG Racing Team

Коментар

От: Допълнителна тежест за маховик на CRF450R

Здравейте колеги,
                        имам crf450r и искам да си сложа по-тежък маховик.но така и не ми стана ясно от сайта дали това е общото тегло на маховика или добавеното тегло?ако някой е по-запознат моля помагайте ще ви бъда много благодарен... а това е линк към маховика
                        http://www.crfsonly.com/catalog/prod...oducts_id/2661
                        Последно редактирано от Chinela; 07-12-10, 19:58.

Коментар

Първоначално публикуван от bradov Преглед на мнение
                          ... дали това е общото тегло на маховика или добавеното тегло?...
                          Добавено тегло 11oz = 311.844 754 38 грама.

Коментар

Благодаря ти много. Смятам да си го взема за коледа и да видим какъв ще е резултатът.
                            Последно редактирано от boiko73; 08-12-10, 18:26.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X