Обява

Свий
Няма добавени обяви.

DR-Z 400 E ритач?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• DR-Z 400 E ритач?

Интересува ме,освен оригиналния кит който сузуки предлага,възможно ли е да да пасне ритач от друг модел?Друго си е да има ритач,че ме е оставял в гората и знам какъв х.. ядох.
    Yamaha Dt 125 R > Suzuki DRZ 400 E > Beta Rev 3 "06" > KTM 520 EXC

От: DR-Z 400 E ритач?

На стария мотор бях правил опит да карам с батерия която му идваше малко слаба и след едно-две завъртания едвам върти двигателя. След полягане в обилна кал направих опит да го запаля но уви тока свърши. Най лесния начин да го запалим беше да извадим на ръце и после на скорост. Носихме го на ръце няколко човека на почти отвесен баир полепнал с поне 40-50кг сочна глина. Много хубава екстра си е ритача особено в подобна на моята ситуация.
    П.П.-сори за спама

Коментар

То за това си има акумулатор . Всички дяволии излизат винаги през задника и то двойно ! Един акумулатор средна хубост НОВ струва 60 лева и кара с години . Една заспала батерия струва наполовина и става горе - долу за 250 кубиков козел , но не се знае кога ще те изненада приятно . С читав акумулатор моторът пали много по-бързо и лесно , отколкото с манивелата .

Коментар

Чисто нова Варта-78 лева По-добър акумулатор не съм имал и както казва Пешо, разликата е в по-лесното и бързо стартиране на двигателя
        SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Първоначално публикуван от Helik Преглед на мнение
          Чисто нова Варта-78 лева По-добър акумулатор не съм имал и както казва Пешо, разликата е в по-лесното и бързо стартиране на двигателя
          Helik,напълно съм съгласен с вас!Купих си варта за 65лв и съм много доволен,дават ми по каталог 120А стартов ток аз съм с 80А акумулатор и няма проблем вече почти година.
          HONDA DOMINATOR 650
          ОРЕЛ ASTRA
          РСПБЗН-Приморско

Коментар

Прави сте колеги но аз реших да пробвам да по съвет на други опитни мотористи.Резултатът от опитът беше че си купих нов акумулатор за около 60лв. и батерийка за около 20лв. Всеки може да си направи сам извод на тема "хубаво и евтино". Батерията подарих на познат който все още кара ЧЗ.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X